Karta, Robertsfors kommun

Lediga lägenheter i Robertsfors kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg och skapa ett konto. Det är helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

 

 

 

Robertsfors kommun är en kommun i Västerbottens län. Det finns naturligtvis många anledningar till att bo i Robertsfors. En är att kommunen ligger nästan mitt emellan två städer med en sju mil lång kuststräcka som en naturlig del av landskapet.

Privata hyresvärdar i Robertsfors kommun

Vill du synas här som hyresvärd?

Maila: [email protected]

Information om kommunen

Kommunens område motsvarar socknarna: Bygdeå och Nysätra. I dessa socknar bildades vid kommunreformen 1862 landskommuner med motsvarande namn.
Robertsfors municipalsamhälle inrättades 28 oktober 1927 som upplöstes vid utgången av 1958. Ånäsets municipalsamhälle inrättades 14 november 1941 som upplöstes vid utgången av 1957.
Kommunreformen 1952 påverkade inte indelningarna i området, då varken Västerbottens eller Norrbottens län berördes av reformen.
Bygdeå och Nysätra kommuner bildades vid kommunreformen 1971 genom ombildningar av motsvarande landskommuner. Robertsfors kommun bildades 1974 av Bygdeå och Nysätra kommuner.
Kommunen ingick från bildandet till 1982 i Umebygdens tingsrätts domsaga och sedan 1982 i Umeå tingsrätts domsaga.
Kommunvapnet[redigera | redigera wikitext]

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.