Norsjö kommun

Lediga lägenheter i Norsjö kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Norsjö kommun är en kommun i Västerbottens län. I  kommunen finns  det flera sätt att bo på. Här hittar du kontaktuppgifter till kommunens hyresvärdar.

Hyresvärdar i Norsjö

 • Norsjölägenheter AB
  Norsjölägenheter AB,  kommunens helägda bostadsföretag, hyr ut lägenheter och lokaler i Norsjö samhälle, Bastuträsk och Norsjövallen.
  Tel: 0918-141 51
  Hemsida: http://www.norsjolagenheter.se/
 • Klockaren fastigheter
  Patrik Lundgren
  Mobil: 070-550 28 35
 • Norsjöbo
  Marlene Andersson
  Telefon: 070-397 72 62
  [email protected]
 • Navaho property AB
  Morgan Andersson
  Telefon: 070-368 42 04

Titta också under köp/sälj här på hemsidan (knapp på förstasidan) där kan det finnas hus till salu eller lägenheter att hyra.

Hyresvärdar i Bastuträsk

 • Bafutec
  Bostäder och vandrarhemsboende i Bastuträsk
  Telefon: 070- 562 83 47
  Hemsida: www.bafutec.se

Information om Bastuträsk

Är du intresserad av att flytta till Norsjö och vill veta mer? Om du inte får svaren på hemsidan kan Inflyttarservice i Norsjö kommun hjälpa dig med att få svar på dina frågor. Antingen genom att ge dig information eller hitta kontaktuppgifter till rätt person.

De som tagit vara på möjligheten att flytta till Norsjö, ångrar sig sällan. Det är dock inte helt lätt att byta bostadsort, det är många faktorer som måste tänkas över. Vad finns det för jobb? Hur ska vi bo? Vad finns det för samhällsservice? Vad kan vi göra på fritiden? Var ska mina barn gå i skolan?
Ännu mer fakta om Norsjö klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.