Nordmaling

Lediga lägenheter i Nordmaling kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Är du intresserad av att flytta till Nordmaling och vill veta mer? Om du inte får svaren på hemsidan kan vi svara på dina frågor. Antingen genom att ge dig information eller hitta kontaktuppgifter till rätt person. Du kan annars nedanför hitta alla kommunala och privata hyresvärdar som erbjuder hyreslägenheter. Vi vill göra det enklare för dig som söker efter lediga lägenheter att hitta rätt i bostadsdjungeln.

Privata hyresvärdar

Vill du synas här som hyresvärd?
Maila: [email protected]

Information

De som tagit vara på möjligheten att flytta till Nordmaling ångrar sig sällan. Det är dock inte helt lätt att byta bostadsort, det är många faktorer som måste tänkas över. Vad finns det för jobb? Hur ska vi bo? Vad finns det för samhällsservice? Vad kan vi göra på fritiden? Var ska mina barn gå i skolan?

Att flytta till en annan ort förändrar hela livet och det är mycket att fundera på. Nytt jobb, ny skola för barnen, nya vänner och möjligheter. Att vara nyinflyttad har också sina funderingar. Här hittar du information till dig som är nyligen inflyttad eller funderar på att flytta hit.

Att flytta är en stor förändring – men det behöver inte vara ett stort beslut. Inte när man vet att det är absolut rätt.
Eller som vi säger i Nordmaling: Vi vet att vi är något! Varje år väljer 200-300 personer att bosätta sig i vår kommun, från olika delar av länet, landet och övriga världen.

Ett stenkast från havet och älvarna hittar du vacker natur och lugn. Om du saknar stadspulsen hittar du den endast 25 minuter från Nordmaling med en bekväm tågresa.

Nordmaling ligger mitt i Norrlands ledande arbetsmarkandsregion – jobben finns på dagspendlingsavstånd. Här finns även prisvärda lokaler – så varför inte flytta ditt företag hit till vår kommun?

Hos oss kan dina barn vara trygga – här finns både barnomsorg och skolor inom några kilometer.

Vi vill bjuda in dig att bli en del av vår kommun och vår vision – att bli 10.000 invånare till år 2050!

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.