Malå kommun

Lediga lägenheter i Malå kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg och skapa ett konto. Det är helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

 

 

 

Inflyttar – och integrationsservice arbetar för att underlätta för dig som är nyinflyttad, snart ska flytta hit eller funderar på Malå som din nya bostads- och arbetsort.

Inflyttar service fungerar som en länk mellan dig, kommunen, företag, organisationer samt andra aktörer i samhället. Har du frågor som rör bostäder, arbetsmarknad, skolor, vård eller fritid kan Inflyttar service fungera som en lots här i Malå.

Malå ska vara en attraktiv och familjevänlig kommun med ett blomstrande näringsliv, där en stark framtidstro råder.

Hyresvärdar i Malå

Hos oss hittar du tre olika bolag som förmedlar hyreslägenheter och bostadsrätter. I Malå kommun finns ingen bostadsförmedling.

Vill du synas här som hyresvärd?

Maila: [email protected]

Information om kommunen

Malå kommun är en kommun i Västerbottens län i landskapet Lappland i Sverige. Centralort är Malå vilket gör kommunen till en av de 42 som har ett tidigare municipalsamhälle som centralort. I centralorten Malå finns bland annat badhus, ishall, bibliotek och skidbacke, och söder om centralorten breder Malåträsket ut sig, ett långsträckt sel i Malån. Likt de flesta andra mindre kommuner i Norrland har även Malå kommun minskat sin befolkning kraftigt under senare decennier. I dagsläget bor drygt 3000 personer i kommunen.

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.