Bjurholms kommun

Lediga lägenheter i Bjurholms kommun

Bjurholms kommun tillhandahåller bostäder inom kommunen och förvaltar 178 lägenheter. Beståndet har idag utökats med 11 st hus för uthyrning. Mer information finns under Lediga bostäder.

Lägenheter finns i Bjurholms tätort samt i byarna Agnäs, Balsjö och Västerås. För mer information om lediga lägenheter gå in på fliken “Lediga bostäder”. Där finns information om vad som finns ledigt för uthyrning.Lediga bostäder

Här finns information om lediga lägenheter och lägenheter som kommer att bli lediga. Kommunen förvaltar lägenheter i Bjurholms tätort samt i byarna Agnäs, Balsjö och Västerås.

Hittar Du något som är av intresse skickar Du in en intresseanmälan till kommunen. Detta kan Du göra elektroniskt under fliken “Blanketter” på startsidan. Blanketten kan du även hämta här eller på kommunkontoret. Det är många som söker lägenhet, så Du placeras i kö. Din intresseanmälan registreras i 12 månader.

Är Du mellan 18 och 22 år har Du möjlighet att hyra ungdomslägenhet. Detta gäller i byarna Agnäs, Balsjö och Västerås. Är Du intresserad skickar Du in en intresseanmälan till kommunen. Detta kan Du göra elektroniskt under fliken “Blanketter”på startsidan. Blankett finns även att hämtas på kommunkontoret.

Nyinflyttade till Bjurholms kommun har möjlighet att ansöka om subventionerade pendlingsresor för att underlätta för pendling till arbete eller studier i närliggande kommuner. Ansökan kan Du skicka in elektroniskt under fliken “Blanketter” på startsidan. Blankett finns även att hämta på kommunkontoret.

Bredband och Kabel-TV finns. Läs mer under fliken “IT och bredband”.

2 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Bjurholms kommun”

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.