karta på Åsele kommun

Lediga lägenheter i Åsele kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele, som är ett månghundraårigt centrum för administration och näringsliv. Orten var tingsställe för Åsele tingslag, vilket förr omfattade i stort sett hela södra Lappland upp till gränsen mot Norge.

Nu är Åsele en handels- och serviceort och har viss industri. Åsele hembygdsområde innehåller mycket av kulturellt intresse. Varje år anordnas dessutom Sveriges största marknad, Åsele marknad, vilket räknas som Norrlands största folkfest med 150 000 besökare under 4 dagar, vilket kan jämföras med Stora Nolia med cirka 125 000 besökare under 7 dagar.

När 1862 års kommunalförordningar trädde i kraft inrättades i Åsele socken som Åsele landskommun. Den nuvarande centralorten Åsele utgjorde ett municipalsamhälle (även kallat Åsele kyrkoplats) inom kommunen 1901-1958. Det upplöstes då hela kommunen 1959 blev till Åsele köping, den sista köpingsbildningen i landet. Vid kommunreformen 1971 bildades en ny Åsele kommun genom sammanläggning med Fredrika och Dorotea. 1980 bröts Dorotea åter ut för att bilda nya Dorotea kommun.

Privata hyresvärdar i Åsele

Stadir Fastigheter – mer info finns på deras hemsida: Stadir.se
Häggen i Åsele Aktiebolag, 070-2848448
Klädhuset Ba:S Fastighets Aktiebolag, 0941-66210

Åselehus

Vasagatan 5
919 32 Åsele
Telefon: 0941-142 20
Fax: 0941-140 01
-- Åselehus logo

Åselehus är en stiftelse som äger och förvaltar bostadshus med knappt 300 lägenheter, omfattande ca 20 700 m2 inrymda i sedvanliga hyreshus, radhus, tvåfamiljshus och parhus. Företaget äger och förvaltar också fastigheter som innehåller lokaler för stor del av servicen i Åsele, t.ex. Handelsbanken och Försäkringskassan.

Vill du synas här som hyresvärd?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

Lite fakta om Lägenhet, Lägenheter, Hyresrätt, Hyresrätter, Uthyres för dig som vill hyra bostad

Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på hyresläget gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

2 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Åsele kommun”

  1. hej jag heter Erik skulle vilja att bo i Åsele..jag bor i Stockholm nu.jag har en dotter som har 18 år och gifte jag mig april den har året min fru ska flytta till Sverige och vi planera att bo i Åsele om är mjöjlighet
    Med vänlig hälsning. Erik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.