Torsby kommun

Lediga lägenheter i Torsby kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Bostaden nära naturen. Här finns ett varierat utbud av bostäder. villor, gårdar, radhus och lägenheter. Bostäder finns både för ”den kräsne” och för den som söker ett enkelt och billigt boende.

I Torsby kommun finns möjligheter till olika boendeformer med närhet till grönområden både centralt i Torsby samhälle och i de olika tätorterna i kommunen.

Kommunens lägenheter

På tekniska avdelningen förmedlar vi de lägenheter som kommunen äger. Lägenheterna finns i de flesta tätorter, såsom Lekvattnet, Östmark, Fensbol, Överbyn, Vitsand, Nyskoga, Stöllet, Ambjörby, Likenäs, Ransby, Sysslebäck, Höljes och Bograngen.
I Torsby förmedlar vi lägenheterna på Valbergsgården.

Bostadsförmedling

Kommunens bostadsförmedlare finns dels på kommunkontoret i Torsby; Eva-Lena Kvarnlöf (lägenheterna i Lekvattnet, Östmark, Fensbol, Överbyn, Vitsand, Nyskoga, Stöllet och Ambjörby) dels på samverkanskontoret i Sysslebäck; Jennie Över. (lägenheterna i Likenäs, Ransby, Sysslebäck, Höljes och Ransby)

Torsby Bostäder

Torsby Bostäder AB är ett bolag till Torsby kommun som hyr ut lägenheter. Företaget bildades 1958 och har idag drygt 1100 lägenheter och 35 kommersiella lokaler.Torsby Bostäder ABlänk till annan webbplats:s bostadsförmedling på tfn 0560-272 41.

Privata hyresvärdar i Torsby

Här är några av de privata hyresvärdar som hyr ut lägenheter i Torsby, centralt och lite utanför.KB Fryken i Torsby, Box 144, 685 23 Torsby.
Uthyrningsobjekt: Biografgatan 3 A-D och 4.
Kontakt: Anders Lundmark, telefon 070-381 20 51.

Bengt-Olof Nordahl, Lustavägen 9, 685 32 Torsby, telefon 0560-132 19.
Uthyrningsobjekt: Sippstigen 2 A-C.

Millmark Center AB, Box 50, 685 21 Torsby.
Uthyrningsobjekt: Millmark Center, Sörmark.
Kontakt: Lars Blomqvist, tel 0560-733 003, e-post: [email protected]

Vill du synas här som hyresvärd?

Maila: [email protected]

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.