Sunne

Lediga lägenheter i Sunne kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Bo bra och vackert till överkomligt pris. I Sunne kommun har du nära till allt. Det sparar tid och kraft. Här finns alternativen – allt från lägenheter och torp till villor och herrgårdar.

Flytta till Sunne kommun

Funderar du på att flytta till Sunne kommun? Läs mer om kommunens inflyttarservice
Hyra lägenhet

Sunne Bostads AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med cirka 500 lägenheter. Kommunen äger och sköter förvaltningen. Uppgiften är att förvärva, bygga, förvalta och hyra ut fastigheter med bostäder och lokaler.
Mer information får du hos Sunne Bostads AB – webbplatsen hittar du till höger, här finns också länk för dig som vill ha en plats i bostadskön.
Kundtjänst, tel 0565-474 50, e-posta Sunne Bostads AB

Många hävdar att Fryksdalen är vackrast om sommaren, medan andra föredrar vintern. I Sunne finns både vinter och sommarevenemang, trevliga människor och en fantastisk natur. Som skapat för att göra din vistelse här så bra som möjligt.

Sunne är en attraktiv boendeort i Värmland. På våra sidor om bygga och bo får du den information du behöver om du ska bygga nytt, bygga till eller om. Du hittar också uppgifter om detalj- och översiktsplaner.

Bo bra och vackert

I Sunne har du  nära till allt. Här finns också gott om alternativ – oavsett om du vill bo i  lägenhet, torp eller herrgård. Det finns också stora valmöjligheter när det gäller läge. Vill du bo nära naturen är Sunne kommun rätt plats. Här finns det också gott om möjligheter till strandnära boende, men också tätort och byar i olika storlekar. Lysvik, Gräsmark, Östra och Västra Ämtervik är mysiga kyrkbyar i kommunens yttre delar.

Fynda mat – alltid med 20-90% rabatt

Hemsidan Matsmart.se minskar matsvinnet i Sverige och gör att du kan fynda mat med skyhög rabatt. Det fungerar i hela Sverige och du får maten hemkörd till dörren. Kika in på Matsmart.se och se hur mycket pengar du kan spara på dina matköp.

4 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Sunne kommun”

  1. Hejsan söker en 1a eller tvåa i Sunne. Är 19 år och försöker flytta närmare kärleken. Bor för närvarande i Kristinehamn.

  2. Hej jag söker lägenhet och kan vara intresserad av allt från 1a-3a. Hoppas det finns något för mig. Mvh Robert

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.