Säffle - Sveriges yngsta stad

Lediga lägenheter i Säffle kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Vad kul att du är intresserad av att flytta till Säffle Kommun. Här har du goda möjligheter till att ha en enkel vardag och rik fritid. Här har du närheten till sjöar, skogar och bad som erbjuder friluftsliv och fiske alldeles vid stugknuten. Vi kommer här på sajten ge dig kontaktuppgifter till flera privata hyresvärdar i kommunen som kanske med lite tur har en ledig lägenhet över.

Ett väl förgrenat kultur- och föreningsliv bjuder utvecklingsmöjligheter inom nästan alla intresseområden och vårt medborgarhus ser till att vi har ett kulturutbud av stor bredd och hög kvalitet.

Genom våra goda kommunikationer och vårt fibernät har du närheten till omvärlden. Vi är dessutom förskonade för rusningstrafik och långa bilköer, så för den som har bil är det lätt och smidigt att ta sig fram. Det går snabbt och enkelt att hitta parkering och det är dessutom alltid gratis.

Det finns ett stort urval av olika boendeformer i varierande miljöer, allt från eget hus i skärgården till lägenhet i tätort. Här kan du få mycket boende för pengarna!

Klicka dig gärna vidare på länkarna bredvid för att få reda på mer. Du är även välkommen att ringa till vår inflyttarservice.

Kommunal hyresvärd i Säffle Kommun:

Säfflebostäder AB

Privata hyresvärdar i Säffle

Här finns de kontakter vi hittat på privata hyresvärdar i kommunen. Du får mer en gärna mejla oss förslag på fler hyresvärdar. Du kan också som en privat hyresvärd kontakta oss på mejl ifall du helt kostnadsfritt vill synas på sajten och underlätta för alla som söker efter ny bostad. Vi önskar er alla lycka till med bostadssökandet och hoppas ni hittar en ledig lägenhet i Säffle.

Vill du synas här som hyresvärd?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

Om du är en hyresvärd i Säffle Kommun och inte finns med på listan ovan, hör av dig till oss.

100 Mbit/s till alla!

 

I Säffle erbjuder vi 100 Mbit/s till alla!

Unikt för Säffle är även vårt fibernät som bestående av 93 mil fibertråd som sträcker sig ändå ut till alla anslutna bostäder på kommunens landsbygd. Läs mer om fibernätet hos Säffle fibernät.

Nära till naturen

I Säffle kommun är det alltid nära till naturen. Stora sjörika skogstrakter i norr och Vänern, med Europas största sötvattensskärgårdar i söder, ger rika naturupplevelser i form av fiske, kanoting, vandring, segling m.m.

Vi har en stor del av Vänerns mera än 22.000 öar och holmar inom våra gränser. Det ger en möjlighet till en “egen” ö även i juli. Har du inte egen båt finns turer bl.a. till “Själens lustgård”, Lurö mitt i Vänern. Eller till “Lycksalighetens ö”, Vithall.

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

10 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Säffle kommun”

 1. Hej. Jag heter Mostafa och jag är student i säffle. Jag söker efter en etta eller 2 rum och kok. Min situation är väldigt akut för att jag har ingen plats och sova just nu och jag har inte någon som ska hjälpa mig. Ingen föräldrar, inge.

 2. Hej.

  Jag (28år gammal, tjej, röker ej, festar inte, ska börja studera till hösten i Säffle flera borgenärer finnes) och min hund ( 8 år gammal, skötsam, givetvis rumsren och tyst av sig förutom just när jag kommer hem då kan det bli lite skall) söker bostad i Säffle.

  Antalet rum kvittar, kök och badrum ska givetvis finnas och fungera, delat badrum går utmärkt. Hyra på maximalt 4500kr.

  Kontakta Emelie på 076-83 81 112, finns tillgänglig på telefonen hela dagarna även sent på kvällar.

 3. I want an apartment which have 3 bedroom and i kitchen if someone have it so please give me that thanks for learning my comment

 4. jag eller du ,,,,,jag vill få kopa rinnande vatten ,,,väntat länge,,,,,,kanske du åxå ….jämtland,,,,vi måste hoppas,,

 5. Hej jag behöver flytta till en större lägenhet och större stad jag bor med min son och min man som ska komma snart jag har lite bråttom och behöver flytta dels att min pappa och min bror hottar mig:( så behöver flytta !!:(mvh bina 0760570607

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.