Säffle - Sveriges yngsta stad

Lediga lägenheter i Säffle kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Vad kul att du är intresserad av att flytta till Säffle Kommun. Här har du goda möjligheter till att ha en enkel vardag och rik fritid. Här har du närheten till sjöar, skogar och bad som erbjuder friluftsliv och fiske alldeles vid stugknuten. Vi kommer här på sajten ge dig kontaktuppgifter till flera privata hyresvärdar i kommunen som kanske med lite tur har en ledig lägenhet över.

Privata hyresvärdar i Säffle

Här finns de kontakter vi hittat på privata hyresvärdar i kommunen. Du får mer en gärna mejla oss förslag på fler hyresvärdar. Du kan också som en privat hyresvärd kontakta oss på mejl ifall du helt kostnadsfritt vill synas på sajten och underlätta för alla som söker efter ny bostad. Vi önskar er alla lycka till med bostadssökandet och hoppas ni hittar en ledig lägenhet i Säffle.

Vill du synas här som hyresvärd?

Maila: [email protected]

Information om kommunen

Ett väl förgrenat kultur- och föreningsliv bjuder utvecklingsmöjligheter inom nästan alla intresseområden och vårt medborgarhus ser till att vi har ett kulturutbud av stor bredd och hög kvalitet.

Genom våra goda kommunikationer och vårt fibernät har du närheten till omvärlden. Vi är dessutom förskonade för rusningstrafik och långa bilköer, så för den som har bil är det lätt och smidigt att ta sig fram. Det går snabbt och enkelt att hitta parkering och det är dessutom alltid gratis.

Det finns ett stort urval av olika boendeformer i varierande miljöer, allt från eget hus i skärgården till lägenhet i tätort. Här kan du få mycket boende för pengarna!

Klicka dig gärna vidare på länkarna bredvid för att få reda på mer. Du är även välkommen att ringa till vår inflyttarservice.

Kommunal hyresvärd i Säffle Kommun:

Säfflebostäder AB

Om du är en hyresvärd i Säffle Kommun och inte finns med på listan ovan, hör av dig till oss.

100 Mbit/s till alla!

I Säffle erbjuder vi 100 Mbit/s till alla!

Unikt för Säffle är även vårt fibernät som bestående av 93 mil fibertråd som sträcker sig ändå ut till alla anslutna bostäder på kommunens landsbygd. Läs mer om fibernätet hos Säffle fibernät.

Nära till naturen

I Säffle kommun är det alltid nära till naturen. Stora sjörika skogstrakter i norr och Vänern, med Europas största sötvattensskärgårdar i söder, ger rika naturupplevelser i form av fiske, kanoting, vandring, segling m.m.

Vi har en stor del av Vänerns mera än 22.000 öar och holmar inom våra gränser. Det ger en möjlighet till en ”egen” ö även i juli. Har du inte egen båt finns turer bl.a. till ”Själens lustgård”, Lurö mitt i Vänern. Eller till ”Lycksalighetens ö”, Vithall.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.