Munkfors kommun

Lediga lägenheter i Munkfors kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Munkfors kommun erbjuder en mycket trivsam boendemiljö. Här finns ett varierat bestånd av fastigheter. Från äldre villor och bruksbostäder till nyare lägenheter. I centrum finns större fastigheter med hyreslägenheter och bostadsrätter. Övriga bostäder i kommunen består främst av villor. Här kan du få moderna villor med stora tomter till låga priser!

Kontakt till hyresvärdar

 • Besöksadress: Smedsgatan 16
  Postadress: Box 13, 684 21 Munkfors
  E-postadress: [email protected]
  Telefon: 0563-54 10 18
  Jourtelefon när kontoret är stängt: 070-66 22 311
  Securitas störningsjour: 0771-506091
 • K E Lidh Förvaltning i Munkfors Aktiebolag – 070-2117937
 • Boltjes fastigheter: 0737-023997

Information om Munkfors

För den som vill kombinera service med lugn, avkoppling och närhet till naturen är Munkfors kommun perfekt att bo i!

Munkforsbostäder AB som har cirka 300 lägenheter och därmed är Munkfors största bostadsföretag. Hos oss har du mer att välja på än hos någon annan hyresvärd i trakten.

AKTUELLT: För er som fyllt 65 år erbjuder nu Munkforsbostäder 26 nyrenoverade lägenheter i modern standard på Sunnmans väg 25-29. För att ladda ner informationsborschyren i pdf-format, klicka här!

MÅLSÄTTNING

Munkforsbostäder AB skall utifrån en långsiktigt hållbar ekonomi tillhandahålla attraktiva, tillgängliga och trygga boenden som bidrar till nöjda hyresgäster och en positiv utveckling för kommunen.

Munkforsbostäder har tillhandahållit bostäder med hyresrätt i kommunen sedan 1967. Verksamheten bygger på en allmännyttig grund och långsiktiga affärsmässiga principer.

Verksamheten skall präglas av ett samhällsansvar vilket innebär ett etiskt, miljömässigt och socialt ansvarstagande. Verksamheten skall bedrivas med inriktning att minskad miljöbelastningen.

Energieffektivisering, minskad vattenförbrukning och sortering av avfall är viktiga delar i detta arbete. Insatser på de områdena bidrar också till en långsiktigt god ekonomi och Munkforsbostäder verkar därför för en ökad miljömedvetenhet bland hyresgästerna.

Bostädernas utformning, standard och servicenivå skall utvecklas utifrån efterfrågan och ekonomiska förutsättningar.

Vi strävar efter att erbjuda en bra service för våra hyresgäster. Vi skall vara lätta att nå och det skall vara enkelt att kontakta oss. Du når oss via e-post, telefon eller besök på vårt kontor som finns i kommunhuset.

Vi tar gärna emot synpunkter och önskemål från våra hyresgäster för att skapa en bra boendemiljö. Vi vill också gärna att våra hyresgäster är delaktiga i arbetet med att skapa en god boendemiljö. I några av våra områden ansvarar hyresgästerna för en del yttre skötsel som t ex klippning av gräsmattor.

BOSTADSOMRÅDEN I MUNKFORS

Centrum – Lägenheter, Smedsgatan 1-9
Heden – Lägenheter,Gustav Janssons väg 5-19 och 6 samt Lundins väg 6 Göthbergs väg 1-15 och 2-16 Hellgrens väg 2-16
Kallvalsaren- Lägenheter, Sunnmans väg 21-37

LEDIGA LÄGENHETER

Munkforsbostäder har lediga lägenheter publicerad på bovision.se där du kan söka på län Värmland, kommun Munkfors samt bostadstyp Hyresrätter. Kontakta oss för mer detaljerade uppgifter om våra lediga lägenheter.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.