Forshaga

Lediga lägenheter i Forshaga kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Forshaga kommun är ett samhälle som värnar om omtanken och tryggheten. Här finns barnvänliga bostadsområden i tätorterna Olsäter, Deje och Forshaga, men det finns också bra boendemöjligheter på landsbygden. Närhet till vatten finns nästan alltid. Klarälven rinner genom samtliga tätorter och det finns många sjöar.

Privata hyresvärdar Forshaga

Här finner du kontaktuppgifter till privata hyresvärdar i Forshaga som kan erbjuda hyreslägenheter. Du kan också söka efter lediga bostäder hos Samtrygg.se. Här kan du hitta hus och bostadsrätter som hyrs ut i andra hand via andra privatpersoner. Ni som privat hyresvärd i Forshaga kan kostnadsfritt annonsera på sajten genom att mejla oss – [email protected]

 • Akka egendom
  Mail: [email protected]
  Tel: 0771-33 03 00
  http://akkaegendom.se/
 • Fax Bostäder – 070-6661122
 • Entreprenad Invest i Forshaga – 070-3409938
 • Forshagabostäder – 054-56 22 72
 • Cycle Fastighetsförvaltning – 070-3663315
 • Thunberg, Lars – 054-872448

Information om kommunen

I Forshaga bor 11 300 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi trivs i Deje, Forshaga och Olsäter och vi mår också gott av den värmländska naturen på landsbygden. Närheten ger oss valmöjligheter. Stadens puls eller naturens lugn? Här har vi båda miljöerna inom räckhåll.

Det Kommunala Bostadsföretaget Forshagabostäder AB har över 700 lägenheter, både vanliga hyreslägenheter och kooperativa hyresrättslägenheter. De senaste åren har FABO byggt nya lägenheter både i Deje och Forshaga. Hos FABO finns möjlighet att ställa sig i kö till den lägenhet man vill ha.

Information

Vi vill att våra invånare ska vara välinformerade och delaktiga. Mycket finns här på webbplatsen. Vi ger också ut en medborgartidning sex gånger per år och du hittar oss också i olika sociala medier. I en liten kommun som vår ska det vara lätt att göra sin röst hörd. Så du får jättegärna komma med förslag på vad som vi kan göra ännu bättre. Som nyinflyttad får du, för att du snabbt ska känna dig som hemma, en välkomstmapp. I den finns tidningen Nyinflyttad i Forshaga kommun. Den kan du också ladda ner här.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.