Arvika kommun

Lediga lägenheter i Arvika kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

 

 

 

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter.

Här finns möjligheter att välja sitt eget boende, vare sig man vill bo i en röd liten stuga på landet eller i en villa eller lägenhet i centralorten. Fastighetspriserna och allmännyttans hyror ligger lågt jämfört med storstadsområdenas nivåer. Centralorten Arvika har den lilla stadens fördelar med närhet och personlig service, samtidigt som utbudet av varor och service är brett.

Privata hyresvärdar i Arvika

Här nedanför kan du hitta en lista med flertalet av alla privata hyresvärdar som finns att söka hyresrätter hos. Du kan som privat hyresvärd i Arvika annonsera gratis på sajten genom att kontakta oss.

Vill du synas här som hyresvärd?

Maila: [email protected]

Mer information om Arvika

Närheten mellan människor ger trygghet och en balans i tillvaron – och det är också nära till dem som fattar besluten. Att leva och bo i Arvika kommun handlar om livskvalitet – om närhet, trygghet och harmoni.

I Arvika kommun finns möjligheterna att välja sitt eget boende, vare sig man vill bo i en röd liten stuga på landet eller i en villa eller lägenhet i centralorten. Fastighetspriser liksom allmännyttans hyror ligger lågt jämfört med storstadsområdenas prisnivåer.

Kommunägda Arvika Fastighets AB förvaltar omkring 3 000 lägenheter och det finns också andra hyresvärdar i kommunen med större lägenhetsbestånd.

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se