Heby

Lediga lägenheter i Heby

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Allt fler upptäcker Heby kommuns gynnsamma läge nära Uppsala och Stockholm och de – än så länge – låga fastighetspriserna.

Det händer mycket i Heby kommun. Inflyttningen och företagsetableringarna ökar. Kommunikationerna förbättras. Idag finns lokaltågstopp i Heby och Morgongåva.

Det är inte bara billigare att bo i Heby kommun, det är hälsosamt också! Här finns skogar, sjöar och ren luft. Här finns naturreservat och en storslagen nationalpark. Här finns trygga miljöer för barn att växa upp i. Här finns ett rikt föreningsliv för både unga och gamla. Här finns åkrar och ängar, kor och hästar.

Privata hyresvärdar i Hebys kommun

HEBYGÅRDAR AB
Box 29, 744 21 Heby
Besök: Stationsgatan 2
tel 0224-362 00
fax 0224-360 60
E-post: hebygardar@heby.se
Hemsida: www.hebygardar.se

Det kommunala bostadsbolaget Hebygårdar AB har lägenheter i Heby, Morgongåva, Vittinge, Huddunge, Runhällen, Tärnsjö, Östervåla och Harbo.

På Hebygårdars hemsida www.hebygardar.se kan du bland annat fylla i intresseanmälan och få uppgifter om lediga lägenheter på respektive ort i kommunen.

TÄRNSJÖBOSTÄDER AB
Kapellvägen 3, 740 45 Tärnsjö
tel 0292-502 20 , 070-556 86 50
fax 0292-502 20
E-post: tarnsjobostader@swipnet.se
Hemsida: Tärnsjöbostäder

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

8 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Heby”

 1. Hej! Vi är ett par som söker en 3a eller större, antingen hus eller lägenhet att hyra. 1 barn ( än så länge). Max 7000kr i månaden. Hyfsat nyrenoverat, fräscht kök. Mvh Felicia

 2. Behöver akut boende tllsvidare. Etta eller liten stuga med bussförbindelse. Skick utan betydelse händig och nograann.
  Maxhyra 3000. Betanmärk csn tvlicens inga hyresskulder .ref kan ordnas
  Mvh jonna motander

 3. Söker lägenhet 2-3 rum och kök akut då mitt kontrakt går ut 1a november och fick precis reda på att vi väntar barn . Tacksam för svar

 4. Vi är ett nygift par som söker boende med 4 barn men 2 bor helt hos deras mamma samt 2 växelvis! Allt av intresse men ser gärna skola kommunal förbindelse i närområde!

  Johan o Marika Velander
  0762747132
  0738767412

 5. Hej söker lägh el stuga för året runt! Jag driver gästis å pendlar nu ,så söker i närheten av Östervåla mvh veronika 0725644726.

 6. Hej.
  Jag söker lägenhet i heby, en två:a eller en tre:aJag jobbar på Tegelbacken, just nu bor jag i Järlåsa men, vill komma närmare mitt jobb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.