Lediga lägenheter i Älvkarleby kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Att bo bra och trivas där man bor är viktigt för alla. I Älvkarleby finns boende för alla smaker – möjligen med undantag för den inbitne storstadsbon.
Oavsett om du föredrar lägenhet, villa eller radhus – centralt, mer avsides eller kanske vid vattnet – vågar vi påstå att du hittar ett prisvärt alternativ här.

Privata hyresvärdar Skutskär

För tillfället finns ingen privat hyresvärd att hitta i Skutskär. Mejla oss gärna ifall du vet någon eller själv vill synas på sajten kostnadsfritt.

Mejla oss – [email protected]

Älvkarlebyhus är ett bostadsföretag som bildades 1949.

Verksamheten drevs under lång tid som stiftelse, men är sedan 1997 aktiebolag. Samtliga aktier ägs av Älvkarleby kommun.

Vi är en liten organisation som sköter om Ert boende, för närvarande 15 anställda. Vi förvaltar drygt 1 000 lägenheter och ett hundratal lokaler, garage och P-platser fördelade över kommundelarna Skutskär, Älvkarleby, Älvkarleö, Marma och Gårdskär. Utöver detta finns båtplatser vid Bodaån, där våra hyresgäster har förtur vid tilldelningen. Vi har även ett fåtal möblerade lägenheter. Ett speciellt studentboende riktat mot studerande vid Högskolan i Gävle finns i den norra delen av Skutskär.

Garage och motorvärmarplatser finns att tillgå i de flesta av våra bostads- områden.

Vänd Dig med förtroende till oss för att diskutera Ditt nästa boende. Vi ser fram emot att få Dig som hyresgäst. Välkommen!

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.