Umehem fastigheter AB

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

År 2006 grundades Umehem av Anders Lindgren och Ulf Sjödin. De hade båda arbetat länge inom bygg- och fastighetsbranschen innan de drog igång Umehem. Umehem är tillsammans med AR Bygg en drivande kraft bakom utvecklingen av Umeå centrum. Företaget förvaltar lägenheter, kontor och butikslokaler i centrala Umeå.

AR Byggs roll är som Umehems byggbolag. De hjälper till med nyproduktion och ser också till att befintliga lokaler anpassar efter behov. Umehem strävar efter att vara ett av de främsta fastighetsbolagen för hyreslägenheter och kontor i centrala Umeå. De är medlemmar i Nätverket för hållbart byggande och förvaltande.

Var finns Umehems bostäder?

Umehem har en rad olika fastigheter i Umeå. Många av dessa ligger centralt och erbjuder både bostäder och kontor. Du kan finna

Umehems fastigheter på gator som:

⦁ Nygatan
⦁ Förrådsvägen
⦁ Kungsgatan
⦁ Skolgatan
⦁ Sveagatan
⦁ Storgatan
⦁ Västra Norrlandsgatan
⦁ Krokvägen

Ansök om bostad

Du kan ansöka om bostad i centrala Umeå via Umehems hemsida. Där gör du en intresseanmälan. Du kan också förlänga eller justera en anmälan som du redan har gjort. Allt du behöver göra är att ange din email på hemsidan. Du får då en länk till din mejladress. Med länken kan du logga in och söka efter bostad och anmäla om intresse.
Intresseanmälan för lokaler ser likadan ut. Du kan också kontakta Umehem direkt på deras kontor med telefon eller email. De finns på plats på vardagar mellan klockan 08.00 och 12.00.

Kom i kontakt med Umehem:

Adress – Nygatan 13, 903 27 Umeå
E-post[email protected]
Telefon – 090-13 39 50
Du finner mer information på deras hemsida

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.