Lediga lägenheter i Sundbyberg

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Söker du lediga lägenheter i Sundbyberg?

sundbyberg

Sundbybergs kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Sundbyberg. Kommunen är Sveriges till ytan minsta. Kommunen kallar sig Sundbybergs stad enligt ett beslut i kommunfullmäktige. I folkmun kallas den också Sumpan. Gårdsnamnet Sundhby omtalas i källor från 1347.. Förleden Sund antas syfta på ett historiskt sund beläget vid Bällstaåns mynning. Under slutet av 1700-talet lades tre hemman på platsen samman till ett säteri. Dess ägare Z. J. Strandberg ändrade 1775 gårdsnamnet till Sundbyberg.

Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i den statistiska tätorten Stockholm.

Sundbyberg växte fram vid slutet av 1800-talet som en förstad längs Västeråsbanan (nuvarande Mälarbanan). Första stadsplanekartan är daterad 1870.

sundbyberg

Kända platser i kommunen är Marabouparken, Lötsjön med Golfängarna samt vattentornet med dess unika silhuett. Marabous chokladfabrik stängdes i början av 1990-talet; men Marabouparken är öppen för besökare alla dagar i veckan under sommarmånaderna och utsågs 2008 till Sveriges vackraste park.

När Sieverts Kabelverk byggdes uppdagades flera intakta vikingagravar i området. Några lämnades kvar. På Sundbybergs museum förvaras en kropp, samt föremål, från en av gravarna.

sundbyberg

I och med pågående nybyggen i Ursvik har den gamla bebyggelsen där avdelats till en egen stadsdel, Lilla Ursvik, medan resten av gamla stadsdelen Ursvik består av tre tämligen distinka områden: Stora Ursvik, som håller på att bebyggas, Brotorp, som också håller på att bebyggas, samt Kymlinge, som i stort sett är obebyggt och till stora delar består av naturreservat.

Huruvida ett eller flera av dessa områden kommer att formellt avdelas som egna stadsdelar är ännu oklart. I en befolkningsprognos för kommunen anges följande stadsdelar/kommundelar, här med befolkningen per den 31 december 2009 inom parentes

Sundbyberg har mycket goda förbindelser med Stockholms innerstad med såväl bussar som tunnelbana och pendeltåg. Antalet tunnelbanestationer är fem, Sundbybergs centrum, Duvbo, Rissne, Hallonbergen samt stationen Näckrosen som är delad med Solna. Dessutom ligger den ej färdigställda stationen Kymlinge inom Sundbyberg.

sundbyberg

Även fjärrtågen på Mälarbanan gör numera uppehåll vid Sundbyberg. Åren 1925-1959 fanns spårvagnsförbindelse med centrala Stockholm. Sundbyberg kommer att återfå spårvagnstrafik genom den pågående utbyggnaden av Tvärbanan. Ett stort antal busslinjer trafikerar Sundbyberg. Råstadepån, ett av landets största bussgarage, ligger inom Sundbybergs kommun, liksom tunnelbanans Rissnedepå.

I Sundbyberg så finns det brist på lediga lägenheter, men för den som har rätt kanal in så finns det ingen brist. Om du står i en kö på ett kommunalt bolag så kan det i vissa fall vara flera års kö för en lägenhet. Men om du köper registret på hyresvärdar av oss, så kommer du troligen slippa denna kö, men det finns aldrig några garantier.

Hyra lägenhet i Sundbyberg

Fastighets AB Förvaltaren är stadens eget fastighetsbolag. De har en egen bostadskö som du kan anmäla dig till.

Om du är intresserad av att köpa din bostad hänvisar vi till mäklare via annonser i till exempel lokaltidningen Mitt i Sundbyberg, som utkommer en gång i veckan

Hyresvärdar i Sundbyberg

AB Flink & Partners, 08-314733

Bouwvei Vitnos AB, 08-6356125

Fastighetsaktiebolaget Förvaltaren, 08-7069200 Förvaltaren

Gustafsson, 08-257116

Jangid Mark & Villa AB, 08-282400

Linfast Aktiebolag, 08-287210

Solporten Fastighets Aktiebolag, 08-51493960

Wåhlin Fastigheter Aktiebolag, 08-51493500

Österberg, 08-296985

Vill ni också synas här ?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.

Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Ännu mer fakta om Sundbyberg klicka HÄR

 

Fynda mat – alltid med 20-90% rabatt

Hemsidan Matsmart.se minskar matsvinnet i Sverige och gör att du kan fynda mat med skyhög rabatt. Det fungerar i hela Sverige och du får maten hemkörd till dörren. Kika in på Matsmart.se och se hur mycket pengar du kan spara på dina matköp.

6 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Sundbyberg”

 1. Hej!
  Mitt namn är Diana och jag söker lägenhet.Jag är intresserad av att hyra ett 3 rum lägenhet.Vi är tre person jag ,min sambo och ett barn.

  Han är företagare (www.shsgruppen.se), jag är samordningsman på foretaget och jobbar som apotekstekniker också ( Apoteket Hjärtat) .Vi har en 10 årig dötter, som går till skola i Solna.

  Under perioden 2014-2016 borde vi hos Svenska Bostäder på kortstidskontrakt som tyvärr, bli upphört från 31 Januari 2016.

  Vi behöver omgående ett boende. Gärna en 3a och i Norr del av stan-Kista,Solna,Sundbybergs område.
  Vi är väldigt skötsamma familj med bra ekonomi och referens.

  Hör gärna av er!
  Med vänlig hälsning, Diana
  Tele; 076-914-7339,073-959-0185

  Mail: dv270883@mail.com,info@shsgruppen.se

 2. HEJ;
  Mitt namn är Aden och jag söker lägenhet jag skulle vilja at stå kö med i er bostad jag studerar for tilfälllet jag söker första hand en eller 2 rum lägenhet vi frågor maila görna mig på denna maila adressen

 3. Bostad sökes

  Jag bor fn söder om Stockholm och önskat flytta till Solna Sunbyberg eller närområde då min son och hans familj är bosatta i Huvusta. Jag önskar en 2:a eller 3:a. Jag har fast arbete inom kommunen och inga skulder eller övriga anmärkningar. Jag är född i Stockholm och vi har bott i Stockholm i 5 generationer.
  Referensen kan lämnas.

  Vänligen

  Renée Nordanfors
  tel: 0736 261 302

 4. Hej!

  Mitt namn är Johanna Bergkvist. Jag skriver till er för att jag är intresserad av att hyra en lägenhet i Stockholm. En etta eller en tvåa. Det spelar ingen större roll vart den ligger. Jag är 27 år. Jobbar inom handel på H&M så jag får ut en fast lön och jag har inga skulder. För tillfället så är jag inneboende i Skanstull hos en jätte trevlig dam men jag skulle föredra att ha mitt egna. Hör jätte gärna av er.

  Med vänlig hälsning, Johanna
  Tele; 073-999 86 62

  Mail; Johanna_bergkvist@hotmail.com

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.