Privata hyresvärdar i Sundbyberg

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Sundbybergs kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Sundbyberg. Kommunen är Sveriges till ytan minsta. Kommunen kallar sig Sundbybergs stad enligt ett beslut i kommunfullmäktige. I folkmun kallas den också Sumpan. Gårdsnamnet Sundhby omtalas i källor från 1347. Förleden Sund antas syfta på ett historiskt sund beläget vid Bällstaåns mynning. Under slutet av 1700-talet lades tre hemman på platsen samman till ett säteri. Dess ägare Z. J. Strandberg ändrade 1775 gårdsnamnet till Sundbyberg.

Lista med privata hyresvärdar

  • AB Flink & Partners, 08-314733
  • Bouwvei Vitnos AB, 08-6356125
  • Fastighetsaktiebolaget Förvaltaren, 08-7069200 Förvaltaren
  • Gustafsson, 08-257116
  • Jangid Mark & Villa AB, 08-282400
  • Linfast Aktiebolag, 08-287210
  • Solporten Fastighets Aktiebolag, 08-51493960
  • Wåhlin Fastigheter Aktiebolag, 08-51493500
  • Österberg, 08-296985

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i den statistiska tätorten Stockholm. Sundbyberg växte fram vid slutet av 1800-talet som en förstad längs Västeråsbanan (nuvarande Mälarbanan). Första stadsplanekartan är daterad 1870.

sundbyberg

Kända platser i kommunen är Marabouparken, Lötsjön med Golfängarna samt vattentornet med dess unika silhuett. Marabous chokladfabrik stängdes i början av 1990-talet; men Marabouparken är öppen för besökare alla dagar i veckan under sommarmånaderna och utsågs 2008 till Sveriges vackraste park.

När Sieverts Kabelverk byggdes uppdagades flera intakta vikingagravar i området. Några lämnades kvar. På Sundbybergs museum förvaras en kropp, samt föremål, från en av gravarna.

sundbyberg

I och med pågående nybyggen i Ursvik har den gamla bebyggelsen där avdelats till en egen stadsdel, Lilla Ursvik, medan resten av gamla stadsdelen Ursvik består av tre tämligen distinka områden: Stora Ursvik, som håller på att bebyggas, Brotorp, som också håller på att bebyggas, samt Kymlinge, som i stort sett är obebyggt och till stora delar består av naturreservat.

Huruvida ett eller flera av dessa områden kommer att formellt avdelas som egna stadsdelar är ännu oklart. I en befolkningsprognos för kommunen anges följande stadsdelar/kommundelar, här med befolkningen per den 31 december 2009 inom parentes

Sundbyberg har mycket goda förbindelser med Stockholms innerstad med såväl bussar som tunnelbana och pendeltåg. Antalet tunnelbanestationer är fem, Sundbybergs centrum, Duvbo, Rissne, Hallonbergen samt stationen Näckrosen som är delad med Solna. Dessutom ligger den ej färdigställda stationen Kymlinge inom Sundbyberg.

sundbyberg

Även fjärrtågen på Mälarbanan gör numera uppehåll vid Sundbyberg. Åren 1925-1959 fanns spårvagnsförbindelse med centrala Stockholm. Sundbyberg kommer att återfå spårvagnstrafik genom den pågående utbyggnaden av Tvärbanan. Ett stort antal busslinjer trafikerar Sundbyberg. Råstadepån, ett av landets största bussgarage, ligger inom Sundbybergs kommun, liksom tunnelbanans Rissnedepå.

I Sundbyberg så finns det brist på lediga lägenheter, men för den som har rätt kanal in så finns det ingen brist. Om du står i en kö på ett kommunalt bolag så kan det i vissa fall vara flera års kö för en lägenhet. Men om du köper registret på hyresvärdar av oss, så kommer du troligen slippa denna kö, men det finns aldrig några garantier.

Hyra lägenhet i Sundbyberg

Fastighets AB Förvaltaren är stadens eget fastighetsbolag. De har en egen bostadskö som du kan anmäla dig till.

Om du är intresserad av att köpa din bostad hänvisar vi till mäklare via annonser i till exempel lokaltidningen Mitt i Sundbyberg, som utkommer en gång i veckan

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.

Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Ännu mer fakta om Sundbyberg klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.