Lediga lägenheter i Salem

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Letar du lediga lägenheter i Salem?

Bostadsprogram med projektplan för Salems kommun

Letar du lediga lägenheter i Salem?

Bostadsprogrammet redovisar aktuella bostadsprojekt i kommunen under de närmaste fem åren. Bostadsprogrammet antas av kommunfullmäktige varje år. Bostadsprogrammet utgör en viktig del i kommunens årliga plan- och budgetprocess.

  • Bostadsprogram
  • Befolkningsprognos
  • Verksamhetsplaner t ex skolutbyggnadsprogram
  • Budget både drift och investering

Till bostadsprogrammet finns en särskild projektplan för utbyggnadsområden i Salems kommun. Projektplanen skall ge övergripande riktlinjer för start av planarbete och tidsplan för utbyggnad av Va och gator.

Salems kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Rönninge. Salem är en av 42 kommuner som har ett tidigare municipalsamhälle som centralort.

Kommunen är belägen i Storstockholms södra utkanter, mellan Botkyrka kommun, Ekerö kommun och Södertälje kommun, på den nordvästra delen av halvön Södertörn.

Salems socken hette från början Slæm, ett namn som förmodligen är bildat av dialektala ord för ”slån” och ”hem” (boplats, gård), men namnet justerades någon gång före[3] 1600-talet till Salem[4], troligen efter det bibliska Salem, av Jerusalem.

I Salems centrum finns butiker och restauranger, gatukök och pizzeria. I närheten av Salems centrum ligger ett badhus. Även Salems bibliotek och biografen Murgrönan ligger vid Salems centrum.

I Salem finns huvudsakligen tvåvåningshus och radhus. I kommundelen Rönninge består bebyggelsen av tvåvåningshus och villor. Den tätare bebyggda delen av Salems kommun räknas till tätorten Tumba, som alltså är delad på Botkyrka och Salems kommuner. Landsbygdsdelen av Salem, i stort sett den del som ligger norr om motorvägen E4/E20, har endast ett par hundratal invånare.

Salem är också känt för den stora Salemmarschen som hålls där i december varje år sedan 2000. Inför 2005 års marsch hade kommunstyrelsen i Salem, utan resultat, uppmanat polismyndigheten att avslå nynazisternas ansökan om demonstrationstillstånd. Inför marschen 2007 fördes rättsprocesser som till slut ändå mynnade ut i att manifestationen blev av, mot kommunens vilja. Den resulterande polisinsatsen kostade sedan flera miljoner kronor på grund av målsättningen att hålla motdemonstranter och nazister åtskilda.

​Salem tillhör ej längre bostadsförmedlingen i Stor-Stockholm. Privatpersoner som önskar bostäder i Salem måste själva kontakta de byggföretag och mäklare som bygger/förmedlar bostäder i Salem

Hyreslägenheter i Salem

Akelius Fastigheter AB

Rönninge Bostäder AB

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.

Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Ännu mer fakta om Salem klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.