Lediga lägenheter i Nynäshamn

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Nynäshamns kommun är en kommun i Stockholms län, längst söderut på halvön Södertörn. Centralort är Nynäshamn. I Nynäshamn bor du lantligt nära havet men har ändå närheten till Stockholm. Här har vi samlat information om nya bostadsområden och annat som rör ditt boende.

I kommunen finns skärgård med välbesökta havsbad. Fyren Landsort ligger på Öja, den sydligaste ön i Stockholms skärgård och i Nynäshamns kommun. Utanför Landsort finns också Landsortsdjupet som är Östersjöns och Sveriges största djup. Det finns många fjärdar i kommunen, de största är Himmerfjärden på västsidan och Mysingen på ostsidan. Kommunen gränsar i nordost till Haninge kommun och i nordväst till Botkyrka kommun. Vidare finns en maritim gräns till Södertälje i väster och Trosa i sydväst.

Arkitekten Per Olof Hallman fick uppdraget att planera Nynäshamn och han delade in området i tre delar, var och en med en egen inriktning. Industrier och arbetarbostäder längst norrut, handel, service och bostäder i mitten och fashionabla villor och badhotell längst söderut. Arbetarbostäderna finns inte kvar och de ursprungliga planerna för den södra delen genomfördes inte fullt ut, men i övrigt har den här indelningen stått sig genom åren. Med tiden har Nynäshamn expanderat med nya industri- och bostadsområden inåt land mot nordväst (t.ex. Hammarhagen och Backlura).

Turism och färjetrafik har alltid varit viktiga näringar för Nynäshamn. Men det har också funnits två viktiga industrigrenar, nämligen tillverkning av utrustning för telekommunikation och raffinering av olja. Televerket förlade sin verkstad till Nynäshamn 1913.

Denna verksamhet övertogs av Ericsson 1994 men lades ner 2005. Idag är det företaget Teligent som för telekomtraditionen vidare i Nynäshamn. 1928 grundades Sveriges första moderna oljeraffinaderi och två år senare bildades företaget Nynäs Petroleum som fortfarande finns kvar, nu under namnet Nynas. 1990 avyttrade Nynas produktionen av smörjoljor till Statoil men man har behållit produktionen av specialoljor och bitumenprodukter på orten.

AGA håller på att investera 1,3 miljarder kronor i en terminal för flytande naturgas LNG. Projektet som sker i samarbete med Nynas och Fortum beräknas vara slutfört 2011[2]. Det finns också ett stort antal mindre företag i Nynäshamn, bland dessa ett mikrobryggeri Nynäshamns Ångbryggeri.

Hyresvärdar i Nynäshamn

Här hittar du kontaktuppgifter och länkar till bostadsföretag och  privata  fastighetsägare.
I Nynäshamn finns ingen bostadsförmedling som förmedlar både privata och allmännyttans bostäder. Du vänder dig direkt till fastighetsägaren eller om det gäller kommunala hyresrätter, till AB Nynäshamnsbostäder.

Kommunala hyresvärdar

Privata hyresvärdar i Nynäshamn

Källhänvisning: www.nynashamn.se

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.

Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Ännu mer fakta om Nynäshamn klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.