Lediga lägenheter i Nynäshamn

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Letar du lediga lägenheter i Nynäshamn kommun?

Nynäshamns kommun är en kommun i Stockholms län, längst söderut på halvön Södertörn. Centralort är Nynäshamn. I Nynäshamn bor du lantligt nära havet men har ändå närheten till Stockholm. Här har vi samlat information om nya bostadsområden och annat som rör ditt boende.

Nynäshamn

I kommunen finns skärgård med välbesökta havsbad. Fyren Landsort ligger på Öja, den sydligaste ön i Stockholms skärgård och i Nynäshamns kommun. Utanför Landsort finns också Landsortsdjupet som är Östersjöns och Sveriges största djup. Det finns många fjärdar i kommunen, de största är Himmerfjärden på västsidan och Mysingen på ostsidan. Kommunen gränsar i nordost till Haninge kommun och i nordväst till Botkyrka kommun. Vidare finns en maritim gräns till Södertälje i väster och Trosa i sydväst.

Arkitekten Per Olof Hallman fick uppdraget att planera Nynäshamn och han delade in området i tre delar, var och en med en egen inriktning. Industrier och arbetarbostäder längst norrut, handel, service och bostäder i mitten och fashionabla villor och badhotell längst söderut. Arbetarbostäderna finns inte kvar och de ursprungliga planerna för den södra delen genomfördes inte fullt ut, men i övrigt har den här indelningen stått sig genom åren. Med tiden har Nynäshamn expanderat med nya industri- och bostadsområden inåt land mot nordväst (t.ex. Hammarhagen och Backlura).

Turism och färjetrafik har alltid varit viktiga näringar för Nynäshamn. Men det har också funnits två viktiga industrigrenar, nämligen tillverkning av utrustning för telekommunikation och raffinering av olja. Televerket förlade sin verkstad till Nynäshamn 1913.

Denna verksamhet övertogs av Ericsson 1994 men lades ner 2005. Idag är det företaget Teligent som för telekomtraditionen vidare i Nynäshamn. 1928 grundades Sveriges första moderna oljeraffinaderi och två år senare bildades företaget Nynäs Petroleum som fortfarande finns kvar, nu under namnet Nynas. 1990 avyttrade Nynas produktionen av smörjoljor till Statoil men man har behållit produktionen av specialoljor och bitumenprodukter på orten.

AGA håller på att investera 1,3 miljarder kronor i en terminal för flytande naturgas LNG. Projektet som sker i samarbete med Nynas och Fortum beräknas vara slutfört 2011[2]. Det finns också ett stort antal mindre företag i Nynäshamn, bland dessa ett mikrobryggeri Nynäshamns Ångbryggeri.Hyresvärdar i Nynäshamn

Här hittar du kontaktuppgifter och länkar till bostadsföretag och  privata  fastighetsägare.
I Nynäshamn finns ingen bostadsförmedling som förmedlar både privata och allmännyttans bostäder. Du vänder dig direkt till fastighetsägaren eller om det gäller kommunala hyresrätter, till AB Nynäshamnsbostäder.

Privata fastighetsägare i Nynäshamn

A.S Fastigheter AB, 070-6330759
Aktiebolaget Himmelsö, 08-52036015
Arne Carlsson Förvaltnings AB, 08-520 152 90
Dahl, 08-52020452
Fastighetsbolaget Jdkm Handelsbolag, 08-7719332
Fållnäs Gård, Bodil & Henrik Toll, 08-520 351 30 / 073-600 35 71
Gustafsson, 08-53043010
Harry Bouveng AB, e-post info@bouveng.se
Holmström Fastigheter AB, 08-660 94 00
Sjödin, 08-52010740

Vill ni också synas här ?

Ring : 0721-707 145

eller maila: info@ledigalagenheter.org

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.

Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Ännu mer fakta om Nynäshamn klicka HÄR

Räkna på om du istället kan köpa en bostad

Har du möjlighet att köpa bostad istället för att hyra? Hemsidan Consector.se kan hjälpa dig att räkna på om du kan få lånelöfte för att köpa en bostad. Det är helt gratis och du förbinder dig inte till något när du gör en ansökan hos Consector.se.

34 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Nynäshamn”

 1. Hej vi är ett par på 46 och 49 år. Fast inkomst båda två. Hyr en andrahand lägenhet här i Nynäshamn, nu ska lägenhets innehavaren ha tillbaka lägenheten. Vi måste flytta ut redan den 30/11.
  Har lite panik över situationen, vi söker både förstahand och andrahandsuthyrning. Storlek spelar ingen roll, bara vi har någonstans att bo.
  Vilket område det är spelar inte heller någon roll.
  Vi har bil, kan tänka oss både lägenhet eller hus att hyra.
  Mvh Malin och Lasse

 2. Hej jag heter Marie 59 åroch söker lägenhet i Nynäshamn eller Sorunda. Inga barn kvar hemma, de är vuxna. Fast arbete. Bor idag i Täby och vill flytta närmre barnen.

 3. Vill byta min nyrenoverade 2a på Björn Barkmansväg nya vitvaror toalett golv köksfläkt.Ligger i huset med balkong mot villorna.Hyra ca 6000 kr me varmgarage som går sägs upp.
  Söker 2-3 i Ösmo heller Tallhöjden.

 4. Hallå
  Är en kille på 30år som desperat söker bostad i närheten av Nynäshamn, storlek mindre viktigt

  Är lärare inom Nynäshamns kommun efter ett par år på resande fot och bor tillfälligt som inneboende hos några nära bekanta

  Inga tidigare anmärkningar, inga djur och väldigt skötsam
  Går att nå på 0738900504

 5. Hej jag söker 1,2 samt 3an. Jag har två jobb i Nynäshamn och har bott över 5 år här. Års inkomst 336000. Jag verkar röker eller dricker.Har aldrig haft anmärkning eller liknaden

 6. Hej!
  Söker 1a eller önskar vara inneboende hos någon under 2 månader under vikariat i nynäshamn. Maila gärna om du har ett rum över eller en lägenhet att hyra ut under kort tid =)

 7. Hej
  Jag är en 38 årig 3 barns (15,14,8 år) mamma . Fast arbete i särskola och är ordningsam. Årsinkomst på 399800kr brutto
  Jag är ny separerad och är i akut behov av boende då vi blir bostadslösa 26/6-17
  Flyttar i från en villa i Ösmo.
  Mvh Veronica

 8. Vi är ett par med 2 barn 8-10 år, får snart en liten till, söker desperat efter boende, nån som vet nån som hyr ut nånting?

 9. Vi är en familj på 2 vuxna och en 17 åring g som letar lägenhet i centrum området måste vara en 4a. / kamilla

  1. Hej. Är det fortfarande aktuellt? Vi har en trea på toppstigen, södra Nynäshamn. Byter gärna mot en femma.

   1. Hej.
    Har en fyra på 107 kvm i Nynäshamn. Hyra på 8.326:-.
    Var ligger din fyra någonstans? Hur många kvm? Vilken hyra har du?

  2. Hej jag söker 1,2 samt 3an. Jag har två jobb i Nynäshamn och har bott över 5 år här. Års inkomst 336000. Jag verkar röker eller dricker.Har aldrig haft anmärkning eller liknaden

 10. Lägenhet till läkare – Nynäshamn

  Söker en lägenhet till vår läkare som arbetar på uppdragsbasis på Nynäsakuten Vc. Han har blivit förlängt ett år och vi söker bostad från och med den 1 september tom hösten 2016 – möjligtvis längre.

  Vänligen kontakta mig med förlag på 08-212249 alt Jill@doccare.se

  Tack på förhand/ Jill Parment

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.