Lediga lägenheter i Nykvarn

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Letar du lediga lägenheter i Nykvarn?

Mycket på gång i Nykvarn!

Letar du lediga lägenheter i Nykvarn?
Letar du lediga lägenheter i Nykvarn?

Arbetet med att ta fram en ny översiktsplan för Nykvarns kommun har startat. Just nu pågår arbetet med att ta fram ett samrådsförslag. Samrådet beräknas starta under första kvartalet 2013.Programmet för det stora arbetsområdet Stockholm Syd (Mörby) ska samrådas parallellt med översiktsplanen. Arbetet med programhandlingarna sker i samarbete med bl a Utvecklingsgruppen och Södertälje kommun.

Detaljplanearbetet med bostäder, lokaler, stråk och platsbildningar i Nykvarns nya centrum har påbörjats nu när Stendörren AB tillträtt som ny ägare.

Ung kommun med gamla anor

Nykvarns kommun bildades den 1 januari 1999 efter en delning från Södertälje kommun. Kommunen har cirka 9 400 invånare. Sommartid är vi många fler tack vare alla sommargäster.

Ett flertal bostadsprojekt är på gång eller planeras, både i tätorten och på landsbygden, för att säkra tillgången på attraktiva bostäder.

Nykvarns kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Nykvarn. Nykvarns kommun är till invånareantalet Stockholms läns minsta kommun. Nykvarn har tre grundskolor: Turingeskolan, Björkestaskolan och Lillhagaskolan.

Nykvarns kommun bildades den 1 januari 1999 genom en utbrytning ur Södertälje kommun. Området utgörs av de gamla socknarna Taxinge och Turinge, vilka inrättades som landskommuner inom Selebo härad respektive Öknebo härad när 1862 års kommunalförordningar trädde i kraft. Turinge bestod som egen kommun fram t o m 1970, medan Taxinge åren 1952-1970 tillhörde Mariefreds stad i Södermanlands län. 1971-1998 ingick de i Södertälje.

Hyresvärdar i Nykvarn

AB Nykvarnsbostäder
Mikael Winklersväg 9, 155 30 Nykvarn
Tfn 08-555 014 50, telefontid mån-fre kl. 9.00-12.00

Telge Företagsinvest AB
Tfn 08-550 318 90

Humlegården Fastighetsmäkleri AB, 08-7559199

Millny Förvaltning AB, 08-55247189

Vill ni också synas här ?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

Fakta och statistik

Folkmängd

Nykvarns kommun hade 10 192 invånare den 31 december 2015.

Kommunalskatt

Kommunalskattesatsen i Nykvarns kommun för 2016 är 32,05 kronor.

Kommunen: 19,97 kronor

Landstinget: 12,08 kronor

Kommunens areal

Landyta: 152 km2
Vatten: 26 km2
Totalt: 178 km2

Nyfiken på Nykvarn?

Nykvarn är nära till allt. Här lever vi med naturen in på knuten och ett blomstrande föreningsliv som ger livskvalitet till hela familjen.

Vårt läge intill E20 och snabbtåg på Svealandsbanan, med 30 minuters resväg till Stockholm eller Eskilstuna, gör oss till en mycket attraktiv plats att bo eller starta verksamhet på.
Idag är vi cirka 9 300 invånare men rustar för att bli 10 000 inom de närmaste åren. Flera spännande bostadsprojekt pågår just nu, både i tätorten och på landsbygden. Samtidigt bygger vi ut servicen för att möta alla behov.

Vi ger också företagandet i Nykvarn större svängrum. I Mörby arbetsområde, intill E20 och med stickspår till Svealandsbanan, har vi planlagd mark ledig för exploatering.

Till höger har vi samlat information och länkar som är bra att ha om du funderar på att flytta hit. Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor.

Vi önskar dig välkommen till Nykvarn!

Ännu mer fakta om Nykvarn klicka HÄR

Fynda mat – alltid med 20-90% rabatt

Hemsidan Matsmart.se minskar matsvinnet i Sverige och gör att du kan fynda mat med skyhög rabatt. Det fungerar i hela Sverige och du får maten hemkörd till dörren. Kika in på Matsmart.se och se hur mycket pengar du kan spara på dina matköp.

14 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Nykvarn”

 1. Hej!
  Vi är två stycken 20 åriga tjejer från Stockholm med stabil inkomst och inga betalningsanmärkningar som nu vill flytta från storstaden!
  Vi söker en lägenhet med minst 2 sovrum.
  Tack!

 2. Önskar 2-3 rok pga skilsmässa. Tvungen att just nu bo under samma tak. Har ett barn på 5 år.
  Jag har fast inkomst /anställning.
  Kan flytta omgående eller närsom.

 3. Vi är ett par som bott i Kalifornien i fyra år och nu flyttar hem till Malmö i augusti månad. Vi har just sålt vår villa och letar efter en fin 3a eller 4a i Limhamn, Slottstaden eller Västra Hamnen. Gärna med tvätt- och torkmöjlighet i lägenheten. Vi har fast inkomst och stabil ekonomi samt lämnar gärna 3 månaders hyra som säkerhet då vi varit bosatta utomlands en längre tid. Augusti eller September månad som inflyttning skulle vara önskvärt. Vi har referens från tidigare hyresvärd i Malmö.

 4. Önskar en två snarast, då vi skilde oss för 7 månader sen. Jag har inte lyckats få tag på ngn lgh.

 5. Önskar 3-4 rok pga skilsmässa. Tvungen att bo under samma tak. Har tre hemmaboende barn. Den yngsta skulle inte klara av att pendla, från ex Södertälje. Måste därför bo kvar i Nykvarn. Jag har fast inkomst /anställning sen 1993 på aztrazeneca. Har bott större delen av mitt liv i Nykvarn. Kan flytta omgående eller närsom.

 6. Hej. Vi är ett nybildat par med 3 barn var sedan tidigare, som önskar att flytta ihop i en 4:a eller 5:a, lägenhet, radhus eller hus önskas. Vi har inkomster som gott och väl täcker hyran samt våra levnadskostnader.

 7. Vi är en familj på 2vuxna och 2barn som söker ett tillfälligt boende i Nykvarnstrakten. Minst 3rum. Från i sommar fram till April nästa år.

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.