trosa

Lediga lägenheter i Trosa kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Bostäder i Trosa

I Trosa kommun strävar vi efter att kunna erbjuda ett brett utbud av olika typer av bostäder – stora och små, på landsbygden och i tätorterna. Det byggs förhållandevis mycket och i kommunens översiktsplan möjliggörs flera områden för nybyggnation.

Här intill hittar du information om att hyra eller köpa bostad i kommunen. Om du funderar över att flytta till Trosa kan du hitta information om annat du kanske funderar över ..Hyresvärdar i Trosa

Ett av Trobo:s hus i kvarteret Teologen i Trosa.

Trosabygdens Bostäder AB, TROBO, är ett kommunalägt bostadsbolag. TROBO har ca 600 lägenheter i Trosa och Vagnhärad.
TROBO, tfn 0156-533 30.

HSB Sörmlandsbostäder äger nu 403 lägenheter i Trosa och Vagnhärad.
HSB, tfn 0155-26 23 00.

Fastighets AB Billy Gustafsson äger och förvaltar ett bostadsbestånd på ca 180 hyreslägenheter belägna både i Trosa och i Vagnhärad.
Fastighets AB Billy Gustafsson, tfn 0156-170 40.

Flytta till Trosa 

Kombinationen Sörmländsk landbygd och skärgård, med närhet till Sveriges största jobbmarknad och en bredd av bra kommunikationer är en del av Trosa kommuns framgång. Att vi ständigt strävar efter att bli bättre, för och tillsammans med våra invånare, företagare och besökare, är den kanske viktigaste delen.

Trosa är en expansiv, storstadsnära skärgårdskommun med en lång tradition av att attrahera besök, boende och företagsetableringar. Småskalig och stabil tillväxt, hög kommunal service med en god ekonomi, och ett bra företagsklimat är några av de faktorer som lockar inflyttare, och gör våra invånare nöjda. Havet, staden och det kommersiella utbudet är några av lockelserna som gör att besökare återvänder.

Räkna på om du istället kan köpa en bostad

Har du möjlighet att köpa bostad istället för att hyra? Hemsidan Consector.se kan hjälpa dig att räkna på om du kan få lånelöfte för att köpa en bostad. Det är helt gratis och du förbinder dig inte till något när du gör en ansökan hos Consector.se.

20 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Trosa kommun”

 1. Hej! Jag är en skötsam tjej på 34 år. Eftersom jag har jag fått jobb i Trosa så vill jag hitta en lägenhet att hyra (max 5500/månaden). Gärna att den är fullt möblerad. Jag är rök-, barn- och djurfri 🙂 Hör av er på elinflodin@hotmail.com

 2. Vi är ett par på 60resp.70 år!
  Har just sålt vår bostadsrätt i Trosa och söker omgåeende nytt boeende att hyra i Trosa.
  3-5 rum&kök. Villa eller lägenhet spelar ingen roll!
  Alla svar beaktas och är intressanta för oss.
  Mvh/Björn&Anette!
  Mitt telefonnr är:0760 565883
  Björns telnr är:070 4120363

 3. Hej. Vi är en familj från norrland som pga av jobb ska flytta till trosa, Vagnhärad, gnesta alt Järna. Någon som har en 4 rummare eller större, hus eller lägenhet. Vi har stadig ekonomi samt väldigt skötsamma av oss. Hör av dig/er.

 4. Hej. Jag söker lägenhet åt min mamma då jag hjälper henne då det är akut. 1a eller 2a. Tar vad som helst då hon snart inte har sin lägenhet kvar där hon bor nu och har ingenstans att ta vägen. Mvh Eleonor

 5. Hej! Söker en tvåa med uteplats/balkong.
  Nyseparerad med en liten hund som gärna vill kunna gå ut iaf för att titta på folk..
  Trosa eller vagnhärad och inte några fantasipriser helst..
  Hör gärna av er!
  Allt gott!
  /Camilla

 6. Hej,
  Familj med två barn söker lägenhet 3a eller större i trosa kommun.
  Hör gärna av er om ni vet någon som vill hyra ut.
  Med vänliga hälsningar

 7. Hej!
  Jag och mina barn (pojke 12 år, flicka 4 år) söker akut efter en tvåa i Trosa, på grund av separation. Enda kravet är att hyran inte ska vara skyhög eftersom min ekonomi kommer vara rätt skral ett tag framöver.

  Släng gärna iväg ett mail om ni vet något: Marie.peterson@live.se

   1. Hej! Jag söker akut boende i trosa . Allt från lägenhet till rum, helst något litet eget. Om någon har något intressant skicka pm så berättar jag mer om mig själv.

 8. Hej!
  Jag och mina två pojkar på 3 och 5 år söker akut boende i Vagnhärad eller Trosa trakten. Bor just nu i Järna, och studerar på stensundsfolkhögskola. /Sanna

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.