trosa

Lediga lägenheter i Trosa kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

I Trosa kommun strävar vi efter att kunna erbjuda ett brett utbud av olika typer av bostäder – stora och små, på landsbygden och i tätorterna. Det byggs förhållandevis mycket och i kommunens översiktsplan möjliggörs flera områden för nybyggnation.

Här intill hittar du information om att hyra eller köpa bostad i kommunen. Om du funderar över att flytta till Trosa kan du hitta information om annat du kanske funderar över.

Hyresvärdar i Trosa

Här kan du hitta några kontaktuppgifter till kommunala och privata hyresvärdar som finns i Trosa. Vi vill gärna utöka listan och tar tacksamt emot uppgifter från privata hyresvärdar i Trosa. Vi önskar dig lycka till som bostadssökande och vårt sista tips blir att kolla utbudet på Samtrygg.se. En sajt där privatpersoner hyr ut sina bostäder.

Ett av Trobo:s hus i kvarteret Teologen i Trosa.

Trosabygdens Bostäder AB, TROBO, är ett kommunalägt bostadsbolag. TROBO har ca 600 lägenheter i Trosa och Vagnhärad.
TROBO, tfn 0156-533 30.

HSB Sörmlandsbostäder äger nu 403 lägenheter i Trosa och Vagnhärad.
HSB, tfn 0155-26 23 00.

Fastighets AB Billy Gustafsson äger och förvaltar ett bostadsbestånd på ca 180 hyreslägenheter belägna både i Trosa och i Vagnhärad.
Fastighets AB Billy Gustafsson, tfn 0156-170 40.

Vill du synas här som hyresvärd?

Maila: [email protected]

Flytta till Trosa 

Kombinationen Sörmländsk landsbygd och skärgård, med närhet till Sveriges största jobbmarknad och en bredd av bra kommunikationer är en del av Trosa kommuns framgång. Att vi ständigt strävar efter att bli bättre, för och tillsammans med våra invånare, företagare och besökare, är den kanske viktigaste delen.

Trosa är en expansiv, storstadsnära skärgårdskommun med en lång tradition av att attrahera besök, boende och företagsetableringar. Småskalig och stabil tillväxt, hög kommunal service med en god ekonomi, och ett bra företagsklimat är några av de faktorer som lockar inflyttare, och gör våra invånare nöjda. Havet, staden och det kommersiella utbudet är några av lockelserna som gör att besökare återvänder.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.