karta var Flen finns

Lediga lägenheter i Flens kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Kanske det hänger ihop med vilket skede i livet familjen befinner sig. Valmöjligheterna i Flens kommun är många och inflyttare förverkligar ofta sina drömmar här eftersom bostadspriserna är mycket prisvärda här. På köpet får du mer pengar över, ett lugnare tempo, närhet till natur och rekreation – på 55 minuters avstånd från Stockholms Central.

Hyresvärdar och bostadsrättsföreningar

Vill du vara synlig i listan som hyresvärd?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

Flens kommun har mycket att erbjuda av naturupplevelser, fritids- och kulturaktiviteter. Letar du efter miljöer där du kan få möjlighet att varva ner och återhämta energi kan några av våra slott och konferensanläggningar erbjuda dig trivsamt boende med högklassiga matupplevelser. Är du en person som uppskattar att handla i mysiga butiker i pittoresk miljö eller i butiker i bruksmiljö? Här finns något för alla.

Följ med i 100-åringen Allans fotspår

I Malmköping, i hjärtat av landskapet Sörmland, startar historien om Allan Karlsson, 100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann. Berättelsen om Allan är en sanslös beskrivning i Forrest Gump-stil. Under 2013 ska historien bli film. Allan Karlsson har levt ett långt och synnerligen innehållsrikt liv och bor nu på äldreboendet i Malmköping. (I verkligheten heter boendet Heden.) Där finns också syster Alice, en mindre omtyckt sköterska som gör livet surt för Allan.

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

9 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Flens kommun”

 1. Hej!
  Vi är en liten familj på två vuxna och ett barn.
  Vi söker boende omgåend, Allt från 2-3rok är intressant!

  1. Hejsan vi är intresserade om det finns några lägenheter som har fyra rum? För att vi är 6 personer och mina 4 barn sover i samma rum min äldsta dotter är 18 andra dotter. 14 sen så har ja två söner en 12 och en 9 det går inte att alla fyra sover i samma rum de bråkar hela tiden. Mvh Fetija om det finns någon lägenhet kontakta mig!

 2. Hej!
  Vi är en liten familj på två vuxna och ett barn.
  Vi söker boende omgåend, då vi har ingen lägenhet alls. Allt från 2-3rok är intressant!

  Vi ska börja plugga i komvux båda och.

  Inga betalningsanmärkningar.

 3. Söker trea i malmköping är en 43 årig 4 barnsmamma (två utflugna, två delat boende) har arbetat som modell, värdinna, samt pluggat till och jobbat som undersköterska. Men är i dagsläget lite utbränd och sjukskriven. Jag är tillmötesgående, ansvarsfull och ordningsam. Ett stort intresse är inredning och styling med upphittade vintage, auktion och loppisfynd. Jag röker sparsamt, dricker gärna äpple cider i solen och letar med ljus och lykta efter en katt eller hund som sällskap barnfria kvällar. Min hobby är väl att leta kläder, skor, osv på loppis, plocka svamp, laga mat och hästar rid och travsport.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.