karta var Flen finns

Lediga lägenheter i Flens kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Kanske det hänger ihop med vilket skede i livet familjen befinner sig. Valmöjligheterna i Flens kommun är många och inflyttare förverkligar ofta sina drömmar här eftersom bostadspriserna är mycket prisvärda här. På köpet får du mer pengar över, ett lugnare tempo, närhet till natur och rekreation – på 55 minuters avstånd från Stockholms Central.

Privata hyresvärdar

Vill du vara synlig i listan som hyresvärd?

Maila: [email protected]

Källa: www.flen.se

Flens kommun har mycket att erbjuda av naturupplevelser, fritids- och kulturaktiviteter. Letar du efter miljöer där du kan få möjlighet att varva ner och återhämta energi kan några av våra slott och konferensanläggningar erbjuda dig trivsamt boende med högklassiga matupplevelser. Är du en person som uppskattar att handla i mysiga butiker i pittoresk miljö eller i butiker i bruksmiljö? Här finns något för alla.

Följ med i 100-åringen Allans fotspår

I Malmköping, i hjärtat av landskapet Sörmland, startar historien om Allan Karlsson, 100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann. Berättelsen om Allan är en sanslös beskrivning i Forrest Gump-stil. Under 2013 ska historien bli film. Allan Karlsson har levt ett långt och synnerligen innehållsrikt liv och bor nu på äldreboendet i Malmköping. (I verkligheten heter boendet Heden.) Där finns också syster Alice, en mindre omtyckt sköterska som gör livet surt för Allan.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.