karta var Flen finns

Lediga lägenheter i Flens kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Hur vill du bo? Hyra på landet eller i tätort?

Kanske det hänger ihop med vilket skede i livet familjen befinner sig. Valmöjligheterna i Flens kommun är många och inflyttare förverkligar ofta sina drömmar här eftersom bostadspriserna är mycket prisvärda här. På köpet får du mer pengar över, ett lugnare tempo, närhet till natur och rekreation – på 55 minuters avstånd från Stockholms Central.Här är några hyresvärdar och bostadsrättsföreningar

BRF Orrsjön

Fastighets AB Bivråken

Flen Bostad

Möller & Partners

Wonna I DE Jong fastigheter

Sofielund

Thomas Lundberg fastigheter

Flens kommun har mycket att erbjuda av naturupplevelser, fritids- och kulturaktiviteter. Letar du efter miljöer där du kan få möjlighet att varva ner och återhämta energi kan några av våra slott och konferensanläggningar erbjuda dig trivsamt boende med högklassiga matupplevelser. Är du en person som uppskattar att handla i mysiga butiker i pittoresk miljö eller i butiker i bruksmiljö? Här finns något för alla.

Följ med i 100-åringen Allans fotspår

I Malmköping, i hjärtat av landskapet Sörmland, startar historien om Allan Karlsson, 100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann. Berättelsen om Allan är en sanslös beskrivning i Forrest Gump-stil. Under 2013 ska historien bli film. Allan Karlsson har levt ett långt och synnerligen innehållsrikt liv och bor nu på äldreboendet i Malmköping. (I verkligheten heter boendet Heden.) Där finns också syster Alice, en mindre omtyckt sköterska som gör livet surt för Allan.

Fynda mat – alltid med 20-90% rabatt

Hemsidan Matsmart.se minskar matsvinnet i Sverige och gör att du kan fynda mat med skyhög rabatt. Det fungerar i hela Sverige och du får maten hemkörd till dörren. Kika in på Matsmart.se och se hur mycket pengar du kan spara på dina matköp.

6 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Flens kommun”

  1. Söker trea i malmköping är en 43 årig 4 barnsmamma (två utflugna, två delat boende) har arbetat som modell, värdinna, samt pluggat till och jobbat som undersköterska. Men är i dagsläget lite utbränd och sjukskriven. Jag är tillmötesgående, ansvarsfull och ordningsam. Ett stort intresse är inredning och styling med upphittade vintage, auktion och loppisfynd. Jag röker sparsamt, dricker gärna äpple cider i solen och letar med ljus och lykta efter en katt eller hund som sällskap barnfria kvällar. Min hobby är väl att leta kläder, skor, osv på loppis, plocka svamp, laga mat och hästar rid och travsport.

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.