Lediga lägenheter i Svalövs kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du efter en ledig lägenhet i Svalövs kommun? Här kan du hitta flertalet av alla kommunala och privata hyresvärdar som erbjuder hyresbostäder.

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. I Svalöv ligger Fridhems folkhögskola med Sveriges största internat, det finns internatboende för 190 kursdeltagare.

Det förekommer olika typer av boende inom tätorten, dock tillhör villabebyggelse den vanligaste typen.’

svalöv

År 1991 omlades Västkustbanan sedan nya Knutpunkten invigts i Helsingborg och inga persontåg passerar längre Svalöv. Det finns planer på att starta trafik med pågatåg på sträckan Teckomatorp-Svalöv-Åstorp, numera kallad Söderåsbanan; men det är oklart när detta kommer att ske. Det går dock pågatåg till Malmö och Helsingborg från Teckomatorp, Billeberga och Tågarp i Svalövs kommun samt bussar till Teckomatorp, Röstånga, Kågeröd, Tågarp, Billeberga och Landskrona.

I tätorten finns flera parker och en konstgjord sjö. Storleken på sjön är 6,5 hektar. Den totala kostnaden för att bygga sjön blev 2 miljoner kr. Svalöv ligger nära nationalparken i Röstånga.

Härliga strövområden

Runt om i kommunen finns mycket att se och upptäcka. Söderåsens Nationalpark, flera naturreservat och olika ströv-områden där du i tysthet kan njuta och lyssna till naturens egna ljud.

Att kunna vistas i naturen är en källa till glädje och harmoni, som vi mer än någonsin behöver i vår stressade tid.

Se film från Söderåsen och låt dig inspireras!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Privata hyresvärdar i Svalöv

Det är populärt att bosätta sig i Svalövs kommun. Befolkningen ökar och orterna växer. Många väljer att flytta hit för att slippa städernas stress.  Vi erbjuder unika boendemiljöer i en skön natur och med korta pendlingsavstånd till storstäderna. Här nedanför kan du hitta alla privata hyresvärdar som erbjuder hyresbostäder. Du som privat hyresvärd kan gratis annonsera hos oss i listan.

  • Abedular Aktiebolag, 0418-663966
  • Aktiebolaget Svalövsbostäder, 0418-667800 
  • Andersson, 0418-80781
  • Frazzes Service Aktiebolag, 0435-91054
  • Lindgren, 070-3994165
  • Olsson, 0418-661551
  • Svensson, 0418-662970

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Svalöv

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun , belägen vid Söderåsbanan . Svalöv är kyrkby i Svalövs socken med Svalövs kyrka .

Källstorp, Svalövs kommun

Källstorp är en mindre by i Svalövs socken i Svalövs kommun belägen vid länsväg 106 mellan Svalöv och Kågeröd . Kjellstorp var en

Teckomatorp

Stationshuset i Teckomatorp Teckomatorp är en tätort i Svalövs kommun i Skåne län , cirka fem kilometer sydost om Svalöv.

Kågeröd

Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsen s sydsluttning. I Kågeröd finns Kågeröds kyrka och Lunnskolan med cirka 300

Ask, Svalövs kommun

Ask ligger cirka 10 kilometer nordost om Svalöv där länsväg arna 108 och 109 möts. I Ask ligger Asks kyrka . Noter : Kategori:Orter i

Torrlösa

Torrlösa är kyrkby n i Torrlösa socken i Svalövs kommun belägen mellan Svalöv och Röstånga i Skåne . I byn ligger Torrlösa kyrka .
 Ännu mer fakta om Svalöv klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.