Lediga lägenheter i Svalövs kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Söker du lägenhet i Svalövs kommun?

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. I Svalöv ligger Fridhems folkhögskola med Sveriges största internat, det finns internatboende för 190 kursdeltagare.

Det förekommer olika typer av boende inom tätorten, dock tillhör villabebyggelse den vanligaste typen.’

svalöv

År 1991 omlades Västkustbanan sedan nya Knutpunkten invigts i Helsingborg och inga persontåg passerar längre Svalöv. Det finns planer på att starta trafik med pågatåg på sträckan Teckomatorp-Svalöv-Åstorp, numera kallad Söderåsbanan; men det är oklart när detta kommer att ske. Det går dock pågatåg till Malmö och Helsingborg från Teckomatorp, Billeberga och Tågarp i Svalövs kommun samt bussar till Teckomatorp, Röstånga, Kågeröd, Tågarp, Billeberga och Landskrona.

I tätorten finns flera parker och en konstgjord sjö. Storleken på sjön är 6,5 hektar. Den totala kostnaden för att bygga sjön blev 2 miljoner kr. Svalöv ligger nära nationalparken i Röstånga.
Härliga strövområden

Runt om i kommunen finns mycket att se och upptäcka. Söderåsens Nationalpark, flera naturreservat och olika ströv-områden där du i tysthet kan njuta och lyssna till naturens egna ljud.

Att kunna vistas i naturen är en källa till glädje och harmoni, som vi mer än någonsin behöver i vår stressade tid.

Se film från Söderåsen och låt dig inspireras!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hyresvärdar i Svalöv

Det är populärt att bosätta sig i Svalövs kommun. Befolkningen ökar och orterna växer. Många väljer att flytta hit för att slippa städernas stress.
Vi erbjuder unika boendemiljöer i en skön natur och med korta pendlingsavstånd till storstäderna.

Abedular Aktiebolag, 0418-663966

Aktiebolaget Svalövsbostäder, 0418-667800 

Andersson, 0418-80781

Frazzes Service Aktiebolag, 0435-91054

Lindgren, 070-3994165

Olsson, 0418-661551

Svensson, 0418-662970

Vill ni också synas här ?

Ring : 0721-707 145

eller maila: info@ledigalagenheter.org

Svalöv

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun , belägen vid Söderåsbanan . Svalöv är kyrkby i Svalövs socken med Svalövs kyrka .

Källstorp, Svalövs kommun

Källstorp är en mindre by i Svalövs socken i Svalövs kommun belägen vid länsväg 106 mellan Svalöv och Kågeröd . Kjellstorp var en

Teckomatorp

Stationshuset i Teckomatorp Teckomatorp är en tätort i Svalövs kommun i Skåne län , cirka fem kilometer sydost om Svalöv.

Kågeröd

Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsen s sydsluttning. I Kågeröd finns Kågeröds kyrka och Lunnskolan med cirka 300

Ask, Svalövs kommun

Ask ligger cirka 10 kilometer nordost om Svalöv där länsväg arna 108 och 109 möts. I Ask ligger Asks kyrka . Noter : Kategori:Orter i

Torrlösa

Torrlösa är kyrkby n i Torrlösa socken i Svalövs kommun belägen mellan Svalöv och Röstånga i Skåne . I byn ligger Torrlösa kyrka .
 Ännu mer fakta om Svalöv klicka HÄR

Räkna på om du istället kan köpa en bostad

Har du möjlighet att köpa bostad istället för att hyra? Hemsidan Consector.se kan hjälpa dig att räkna på om du kan få lånelöfte för att köpa en bostad. Det är helt gratis och du förbinder dig inte till något när du gör en ansökan hos Consector.se.

7 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Svalövs kommun”

 1. Hej! Söker lägenhet med minst 3 rum o kök, Två vuxna och tre barn, fast anställning fast inkomst, lugna ovh skötsamma. Söker akut minst en trea görna en 4a hus äe ochså av intressen. Kågeröd eller Svalöv. Mejla till- eilyk@live.se mvh

 2. Hej! Pga seperation söker jag efter en lägenhet, 3a eller 4a i Svalövs kommun.
  Jag har två barn, 5 och 3, varannan vecka. Jobbar som personlig assistent och har stadig inkomst. Mvh Malin Thorsson

 3. Hejsan

  Är en ordentlig kvinna som har fast anställning söker lägenhet i skåne. Lägenheten ska vara från 1 till 2 rums spela ingen roll i vilket skikt. Kan renoverar det om det behövs. Är ordningsam och noggrann med det mesta. Maila på mitt Hotmail kastanjen12@hotmail.com
  är i behov så fort som möjligt

  Med vänlig hälsning

  Rita

 4. Söker lägenhet runt Eslöv/marieholm/Kävlinge/Teckomatorp och Svalöv. Vi är 2 vuxna och 2 barn. Skötsamma och ordentliga. Söker 3:a eller 4;a och maxhyra upp till 7500 kr i månaden. Vi kan flytta in när de finns tillgänglighet och har referens från nuvarande hyresvärd.
  Här är mina kontaktuppgifter ‭070-462 33 93‬
  Fridaangel92@outlook.com

 5. Vill bara ha ett eget krypin en 1rumslägenht bor i husvagn sedan augusti 2016 och söker febrilt i hela Skåne Svalöv eller någon annanstans runt Svalöv 3000-4000kr i hyra min tidigare hyresvärd var Stena fastigheter AB i Malmö telefon 0706837910 och mail Mvh Gert-Inge Book

 6. Hej, söker en etta med maxhyra 4000kr.
  Studerar och får CSN. Har möjlighet att betala 3 månadshyror direkt.
  Vill gärna ha en lägenhet i svalöv eller teckomatorp, även helsingborg är intressant.
  Tidigare hyresvärdar är Landskronahem och Svalövsbostäder.
  Ni kan nå mig på mail och mobil: 0738912867
  mvh
  Rebecka Andersson

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.