Lediga lägenheter i Skurups kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du lägenhet Skurups kommun? Här kan du hitta alla privata och kommunala hyresvärdar som erbjuder hyreslägenheter.

 

Privata Hyresvärdar i Skurups kommun

Vill du hyra bostad kontaktar du Skurupshem AB eller någon privat hyresvärd och önskar du information om privata hus/tomter till försäljning, kan du kontakta traktens mäklare nedan.

 • Söderlenbostäder, 0417-210 00
 • Skurupshem AB, 0411-536450
 • Leny Fastighets AB, 0416-19290
 • Biskopen Fastighets Förvaltning AB, 0418-145 00
 • Åkesson Fastighetsförvaltning AB, 040 – 23 83 88
 • Bösarps Grus & Torrbruk, AB, 0411-406 55
 

Hyresvärd och vill också synas här?

Maila: [email protected]

Hur du hittar lediga lägenheter i Skurups kommun – Guide

📋 Hur du hittar lediga lägenheter med förstahandskontrakt

 1. Använd vår lista med hyresvärdar som du hittar ovan. Kontakta alla hyresvärdar och anmäl intresse.
 2. Besök kommunens hemsida. De har ibland listor med hyresvärdar.
 3. Kontakta kommunen och fråga om de har några tips eller vägledning att erbjuda.
 4. Gå med i den kommunala bostadskön i kommunen du önskar bo i.
 5. Gå med i den kommunala bostadskön i angränsande kommuner. Ibland kan det vara enklare att få en bostad i en lite mindre kranskommun. Där kan du bo fram tills du får en lägenhet i den kommun du egentligen vill bo i.

📋 Hur du hittar lediga lägenheter som hyrs ut i andra hand

Om du inte lyckas få tag i en lägenhet med förstahandskontrakt kan du leta lägenheter att hyra i andra hand. Det finns massor med hyresrätter, bostadsrätter och villor som hyrs. Det är oftast enklare att få tag i en bostad att hyra i andrahand.

 1. Besök Samtrygg.se – Skapa ett konto gratis och se vilka lediga bostäder de kan erbjuda just nu
 2. Besök Blocket.se – se vilka lediga bostäder som hyrs ut där
 3. Undersök om det finns en Facebook-grupp för bostäder i kommunen. Sök även i andra lokala grupper på Facebook. Det är ofta folk som lägger ut bostäder som de vill hyra ut i lokala köp, byt och sälj grupper.
 4. Skriv ett inlägg på dina sociala medier att du önskar hyra en bostad. Ibland kan vänner känna någon som hyr ut eller liknande.

Att tänka på innan du börjar söka lägenheter

 • Bestäm vilken eller vilka kommuner och stadsdelar du kan tänka dig att bo i
 • Bestäm din budget, hur mycket kan du betala i hyra?
 • Ha alla dina intyg & dokument redo, exempelvis anställningsavtal, referenser från tidigare hyresvärdar osv. Läs vår artikel ”Hyresvärdars krav på blivande hyresgäster”.

Skurup

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägs samhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom.

skurup

Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-3 plan. I tätorten finns fyra skolor med låg- och mellanstadium och två högstadieskolor. Skurups folkhögskola har journalistutbildning. Nils Holgerssongymnasiet är den f.d. lantbruksskolan.

Många av tätortens invånare pendlar till Malmö, Lund och Köpenhamn.

De större företagen, Skanem, Lidbergs Grafiska,Postpac och Algots Bröd, sysslar med tryckeri- och förpackningsverksamhet. Huvuddelen av Skurups kommuns service- och affärsutbud finns samlat i Skurup.

skurup

E65 passerar strax norr om Skurup. Länsväg 102 till Veberöd och vägar till Skivarp och Västra Vemmenhög gör att Skurup har goda kommunikationer för biltrafik. En kringfart väster om samhället byggdes 2005.

Järnvägen mellan Malmö och Ystad elektrifierades 1996, och det finns även direktförbindelse till Köpenhamn. Sturups flygplats går att nå på 15 minuter med bil.

Skurup

Skurup är en tätort och centralort i  kommunen i Skåne län . Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen
 

Skurups kommun

Skurups kommun är en kommun i Skåne län . Centralort är Skurup . Kommunen sträcker sig från Romeleåsen s sydsluttning via Söderslätt ner
 

Svenstorp, Skurups kommun

Svenstorp är kyrkby n i Svenstorps socken i Skurups kommun i Skåne belägen söder om Näsbyholmssjön och sydväst om Skurup .
 

Skurups landskommun

1895 inrättades municipalsamhälle t Skurup som utbröts 1914 som Skurups köping . 1949 uppgick landskommunen i Skurups köping som
 

Hassle-Bösarp

Hassle-Bösarp är kyrkby n i Hassle-Bösarps socken i Skurups kommun. I byn ligger Hassle-Bösarps kyrka .
 

Östra Vemmenhög

Östra Vemmenhög är kyrkby i Östra Vemmenhögs socken i Skurups kommun i Skåne belägen söder om Skurup . Här ligger Östra Vemmenhögs kyrka
 
Ännu mer fakta om Skurup klickaHÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.