Lediga lägenheter i Skurups kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

 

 

 

Söker du lägenhet Skurups kommun? Här kan du hitta alla privata och kommunala hyresvärdar som erbjuder hyreslägenheter.

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägs samhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom.

skurup

Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-3 plan. I tätorten finns fyra skolor med låg- och mellanstadium och två högstadieskolor. Skurups folkhögskola har journalistutbildning. Nils Holgerssongymnasiet är den f.d. lantbruksskolan.

Många av tätortens invånare pendlar till Malmö, Lund och Köpenhamn.

De större företagen, Skanem, Lidbergs Grafiska,Postpac och Algots Bröd, sysslar med tryckeri- och förpackningsverksamhet. Huvuddelen av Skurups kommuns service- och affärsutbud finns samlat i Skurup.

skurup

E65 passerar strax norr om Skurup. Länsväg 102 till Veberöd och vägar till Skivarp och Västra Vemmenhög gör att Skurup har goda kommunikationer för biltrafik. En kringfart väster om samhället byggdes 2005.

Järnvägen mellan Malmö och Ystad elektrifierades 1996, och det finns även direktförbindelse till Köpenhamn. Sturups flygplats går att nå på 15 minuter med bil.

Privata Hyresvärdar i Skurups kommun

Vill du hyra bostad kontaktar du Skurupshem AB eller någon privat hyresvärd och önskar du information om privata hus/tomter till försäljning, kan du kontakta traktens mäklare nedan.

  • Söderlenbostäder, 0417-210 00
  • Skurupshem AB, 0411-536450
  • Leny Fastighets AB, 0416-19290
  • Biskopen Fastighets Förvaltning AB, 0418-145 00
  • Åkesson Fastighetsförvaltning AB, 040 – 23 83 88
  • Bösarps Grus & Torrbruk, AB, 0411-406 55

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Skurup

Skurup är en tätort och centralort i  kommunen i Skåne län . Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen

Skurups kommun

Skurups kommun är en kommun i Skåne län . Centralort är Skurup . Kommunen sträcker sig från Romeleåsen s sydsluttning via Söderslätt ner

Svenstorp, Skurups kommun

Svenstorp är kyrkby n i Svenstorps socken i Skurups kommun i Skåne belägen söder om Näsbyholmssjön och sydväst om Skurup .

Skurups landskommun

1895 inrättades municipalsamhälle t Skurup som utbröts 1914 som Skurups köping . 1949 uppgick landskommunen i Skurups köping som

Hassle-Bösarp

Hassle-Bösarp är kyrkby n i Hassle-Bösarps socken i Skurups kommun. I byn ligger Hassle-Bösarps kyrka .

Östra Vemmenhög

Östra Vemmenhög är kyrkby i Östra Vemmenhögs socken i Skurups kommun i Skåne belägen söder om Skurup . Här ligger Östra Vemmenhögs kyrka
Ännu mer fakta om Skurup klicka HÄR 

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se