Lediga lägenheter i Osby kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du efter en ledig lägenhet i Osby kommun? Här finns kontaktuppgifter till alla kommunala och privata hyresvärdar som erbjuder hyresrätter till dig som söker bostad.

Osby kommun gränsar till Älmhults kommun och Småland i norr, Hässleholms kommun i väst, Östra Göinge kommun i söder och Olofströms kommun och Blekinge i öster.

Privata hyresvärdar

Osby kommun finns ingen särskild bostadsförmedling, däremot finns det en del fastighetsbolag, ett kommunalt bostadsbolag och många privata hyresvärdar. Nedan listas några av dem.

 • Osbyhem AB, www.osbyhem.se [email protected] (bostäder i Lönsboda)
 • Osbybostäder AB, 0479-52 84 20
 • Boostaden Osbysjön, tfn: 0479-12399
 • EWJ Fastigheter AB, tfn: 0476-14880
 • Hantverkarnas Fastighetsförening u.p.a, tfn: 0479-31600
 • HSB Skåne, tfn: 0479-10212
 • Oredssons El, tfn: 0479-17750
 • Sam Lindqvist, tfn: 0479-12300
 • Svenska bostadsfonden, 08-667 10 50
 • BroBiz Invest AB, tfn: 040-10 00 63,
 • Brf Bokelund u.p.a., tfn: 0479-21325
 • Br. Klemmedssons Fastighets AB, tfn: 0479-21455,
 • Affes, tfn:0479-21106

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

osby

Informatiom om Osby

I kommunen finns en stark tradition av småföretagande, särskilt inom trä och metall. De mest kända företagen i kommunen är leksaktillverkaren BRIO och researrangören Swanson’s Travel. Svart diabas för gravstenar och andra monument har brutits under hela 1900-talet.

Andra företag i kommunen är Osby Glas som tillverkar bl.a. isolerglas, Osby Parca som tillverkar Osby-Pannan, BRIMER med sina patenterade lösningar för vattenlogistik, åkeriet Göingefrakt, möbeltillverkaren Tuve, dörrtillverkaren Ekodoor, Fönsterspecialisten, Bröderna Nilssons snickerifabrik, Osby Mekan AB och VVS-företaget Trio Perfekta.

osby

Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut. Genom centrala Osby rinner Driveån. Samhället har station vid Södra stambanan, med tågförbindelser till bland annat Malmö, Lund, Helsingborg, Växjö och Stockholm. Nära öster om Osby leder riksväg 23 mellan Malmö och Växjö.

I Osby centrum finns en mängd flerfamiljshus med butiker, servering eller annan service i bottenplanen. Husen skiftar från 2-4 våningar. I samhällets utkanter finns villaområden och industriområden. Mitt i centrum ligger ett hotell/vandrarhem vid namn Stora Hotellet, och vid Osbysjöns östra strand finner man Osby Camping. Ett tiotal restauranger/caféer/pizzerior finns i Osby centrum, liksom matbutiker, banker, tandvård, läkare, klädaffärer, sportaffär, försäljare av hemelektronik och annan vardagsservice.

osby

Osby kommun

Osby kommun är en kommun i nordöstra Skåne län . Centralort är Osby . Osby kommun gränsar till Älmhults kommun och Småland i norr,

Osby köping

Osby köping var en tidigare kommun i Kristianstads län . Administrativ historik: Osby köping bildades 1937 genom en utbrytning ur Osby

Osby IK

Osby IK är en ishockeyklubb i Osby . Osby IK startade sin verksamhet 1967 . man spela och träna i Glimåkra ,men 1968 blev Osby ishall klar.

Osby hembygdsförening

Osby hembygdsförening i Osby i Skåne bildades 1936. Stavshultsgården inköptes 1937 och flyttades till föreningens mark vid Sibbarps skans söder om Osby.

Osby landskommun

Osby landskommun var en tidigare kommun i dåvarande Kristianstads län . Administrativ historik: När 1862 års kommunalförordningar började

Lönsboda

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län , belägen cirka 15 kilometer öster om centralort en Osby , och en viktig serviceort i den

Wizex

Wizex är ett dansband , ursprungligen från Osby i Sverige som funnits i modern tappning sedan 1973 då namnet Wizex köptes av några

Killeberg

Killeberg är en tätort i Osby kommun i Skåne län , belägen nära Älmhult på andra sidan gränsen till Småland . Historia: Killeberg ligger i

Visseltofta

Visseltofta är kyrkby n i Visseltofta socken och en småort i Osby kommun i Skåne län , belägen 11 kilometer nordväst om Osby , några
Ännu mer fakta om Osby klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.