Lediga lägenheter i Burlövs kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du lägenhet i Burlöv? Här kan du hitta all information som kan leda till ett framtida boende. Vi listar alla privata hyresvärdar i Burlövs kommun som erbjuder hyresrätter.

Burlövs kommun är en kommun i Skåne län, belägen mellan Malmö och Lund. Centralort är Arlöv vilket gör kommunen till en av de 42 som har ett tidigare municipalsamhälle som centralort.

burlöv

Kommunen tillhör Stormalmö och kommunens centralort, Arlöv, är en del av tätorten Malmö. Kommunen är landets ytmässigt näst minsta (efter Sundbybergs kommun) och har inte påverkats av 1900-talets sammanläggningar.

Burlöv är bland Sveriges mest urbana kommuner eftersom över hälften av ytan upptas av bostäder, industrier, vägar och annan exploaterad mark. Arlöv och Malmö har redan växt samman, Åkarp och Arlöv har i praktiken också gjort det. Landskapet genomkorsas av vägar, järnvägar och kraftledningar. Kommunen vill bevara status quo när det gäller den bebyggda ytan för att värna om de sista resterna av det öppna landskapet och har satsat på att förtäta orterna. Kommunen är lokaliserad längs europavägarna som leder både norr och öst vidare mot Helsingborg respektive Kristianstad.

Privata hyresvärdar i Burlöv

Här nedanför i listan kan du se alla privata hyresvärdar som har hyresbostäder.

  • Lobito Fastighets Aktiebolag, 040-534030
  • Burlövs Bostäder AB, 040-539700
  • Carping, 040-73930
  • Hohenzollern AB, 040-461060
  • Open House Production AB, 040-533730

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

I kommunen finns idag många fina boendemiljöer och ett rikt utbud av service – nybyggt bibliotek i Arlövs centrum, Burlövsbadet, med sin bassäng och shopping på Burlöv Center, ett välbesökt köpcentrum.

I kommunen finns en av landets första industribyar och idag finns över 1000 företag i kommunen. Handeln, som är den största branschen i kommunen, skapar många arbetstillfällen och inpendlingen är större än utpendlingen.

Det finns en järnvägsstation med namnet Burlöv. Anledningen till att denna station på Södra Stambanan heter Burlöv är för att (den gamla) stationen Arlöv ligger längre söderut, vid sockerbruket. Det inte är gångbart att ha två stationer med samma namn i Banverkets system. Station har fått sitt namn efter kommunen och sitt läge vid Burlöv Center, och utgör tillsammans med Åkarps station kommunens två järnvägsstationer.

Ännu mer fakta om Burlöv klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.