Lediga lägenheter i Burlövs kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Söker du lägenhet i Burlöv?

Burlövs kommun är en kommun i Skåne län, belägen mellan Malmö och Lund. Centralort är Arlöv vilket gör kommunen till en av de 42 som har ett tidigare municipalsamhälle som centralort.

burlöv

Kommunen tillhör Stormalmö och kommunens centralort, Arlöv, är en del av tätorten Malmö. Kommunen är landets ytmässigt näst minsta (efter Sundbybergs kommun) och har inte påverkats av 1900-talets sammanläggningar.

Burlöv är bland Sveriges mest urbana kommuner eftersom över hälften av ytan upptas av bostäder, industrier, vägar och annan exploaterad mark. Arlöv och Malmö har redan växt samman, Åkarp och Arlöv har i praktiken också gjort det. Landskapet genomkorsas av vägar, järnvägar och kraftledningar. Kommunen vill bevara status quo när det gäller den bebyggda ytan för att värna om de sista resterna av det öppna landskapet och har satsat på att förtäta orterna. Kommunen är lokaliserad längs europavägarna som leder både norr och öst vidare mot Helsingborg respektive Kristianstad.

Hyresvärdar i Burlöv

 

Lobito Fastighets Aktiebolag, 040-534030

Burlövs Bostäder AB, 040-539700

Carping, 040-73930

Hohenzollern AB, 040-461060

Open House Production AB, 040-533730

Vill ni också synas här ?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

I kommunen finns idag många fina boendemiljöer och ett rikt utbud av service – nybyggt bibliotek i Arlövs centrum, Burlövsbadet, med sin bassäng och shopping på Burlöv Center, ett välbesökt köpcentrum.

I kommunen finns en av landets första industribyar och idag finns över 1000 företag i kommunen. Handeln, som är den största branschen i kommunen, skapar många arbetstillfällen och inpendlingen är större än utpendlingen.

Det finns en järnvägsstation med namnet Burlöv. Anledningen till att denna station på Södra Stambanan heter Burlöv är för att (den gamla) stationen Arlöv ligger längre söderut, vid sockerbruket. Det inte är gångbart att ha två stationer med samma namn i Banverkets system. Station har fått sitt namn efter kommunen och sitt läge vid Burlöv Center, och utgör tillsammans med Åkarps station kommunens två järnvägsstationer.

Ännu mer fakta om Burlöv klicka HÄR

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

5 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Burlövs kommun”

  1. Hej Jag heter Lisbeth och söker en 2a i Arlöv. är 66 år pensionär. Skötsam..kan flytta in när som helst.

 1. Hej. Mitt namn är sabrina. Är ensamstående med tre barn. Söker boende minst en stor två men helst trea eller större. Kan flytta in omgående. Mvh sabrina

 2. Hej! Jag heter Evelina och letar efter en stor etta eller (helst) en två.
  Jag jobbar 50 % som receptionist och har fått uppgifter om att detta kommer höjas i början av sommaren.
  Jag letar efter en lägenhet där man får ha katt då jag planerar att skaffa det en bit framåt.
  Vill helst ha en lägenhet med renoverat kök och toalett, men är öppen för förslag!

  Ni kan nå mig på 0700094593 eller min mejl: bondessonevelina@gmail.com

  Tack på förhand!

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.