Lediga lägenheter i Båstad kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du lägenhet i Båstad? Här kan du hitta alla hyresvärdar som har hyreslägenheter.

Många förknippar Bjärehalvön med Båstad och då löper tankarna till tennis, after beach och sena nätter. Vissa tänker på kultur, till exempel den välbesökta Lilla Filmfestivalen, som lockar intressanta filmskapare till Båstads lilla biograf vid torget medan andra tänker på de unika boutiquerna.

båstad

På Bjärehalvön öppnar sig ett spännande saltstänkt landskap, där karga stupande klippor gränsar till omsorgsfullt brukad jord. Små stigar leder djupt in i de sägenomspunna snapphaneskogarna, ner i raviner och upp över Hallandsåsens krön. Färgerna, formerna, det böljande landskapet, här blir man betagen! Orten ligger vid Hallandsås.

båstad

Båstad är bland annat känt för Swedish Open i tennis och  tennisstadiumen, som är Nordens största utomhusanläggning för tennis. Center courten (”A-planen”) har plats för cirka 6 000 åskådare, samtliga sittplatser. Läktare finns runt ytterligare tre banor. Här arrangeras även den kända ungdomsturneringen i tennis, Kalle Anka Cup. Tennisklubben på orten heter  Malens Tennissällskap och håller till på  kommunens Sportcenter, i folkmun kallat Drivan. Här finns också Friskis & Svettis.

båstad

Malen är ett område i östra delen av Båstad, vid järnvägsstationen, som förr var känt som kurort och där det fortfarande finns flera pensionat.

Båstad är även känt för de badstränder som ligger där. Sedan 1993 arrangeras Båstad kammarmusikfestival årligen i juni. Festivalens huvudsakliga konsertlokal är Apelrydsladan ett stycke väster om orten. På samma ställe ligger också Norrvikens trädgårdar samt internatgymnasiet Apelrydsskolan som drivs av Fredrika Bremer-förbundet.

Kommunen är efter folkmängden Sveriges 132:e största kommun belägen allra högst upp i nordvästra Skåne. Sett till läget, på Sveriges vackraste halvö, omges vi av hav till tre fjärdedelar.

Bjärehalvön erbjuder unika möjligheter till ett rörligt friluftsliv, härliga bad och fina natur- och kulturupplevelser. Här finns dessutom ett rikt föreningsliv med över 200 aktiva föreningar.

Hyresvärdar i Båstad

  • Båstadhem AB, 0431-750 30
  • Ovidius Fastighetsförvaltning AB,  070-564 64 20
  • WiWa byggentreprenad AB, 0431-36 50 00

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Ännu mer fakta om Båstad klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.