Ydre

Privata hyresvärdar i Ydre

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Ydre kommun är en kommun i Östergötlands län. Kommunen är till invånarantalet Götalands minsta och den har Sveriges minsta centralort, Österbymo. Befolkningstätheten i kommunen är Götalands lägsta.

Kontaktuppgifter till privata hyresvärdar

  • Ydre Södra Fastighets AB – 0381-50180
  • Ydrebostäder – 0381-66 12 29
  • Uggerhöj, Henrik – 0140-30029

Vill du ligga med i listan som hyresvärd?

Maila oss på [email protected]

Information om Ydre

Ydre, som är bland de minsta kommunerna i Sverige till invånarantal (3 700), kan stoltsera med en fantastisk omgivning och natur.
I Ydre finns lediga tomter nära sjö och natur. Vill du hellre bo i lägenhet finns lägenheter i olika storlekar i hela kommunen.
Det finns bussar som tar Dig till Eksjö och Tranås. Bra för dig som tänker på miljön.

Gillar du aktiv fritid finns det mycket att välja på. På vintern kan Du åka skidor i Asbybacken eller varför inte längdskidor eller skridskor på någon av alla sjöarna. Du kan vandra, fiska, paddla och bada. Fotboll, ridning och gymnastik är några av de aktiviteter som du kan utöva i kommunen.

Är du intresserad av kultur och historia finns också mycket att göra.
Som nyinflyttad i Ydre kan du vända dig till Turistbyrån och få information om det Du vill veta. Någon vecka efter att du flyttat in kommer ett välkomstbrev från kommunkontoret.

För att du som nyinflyttad ska känna dig lite extra välkommen arrangerar vi två gånger per år inflyttarträff dit senaste tidens nyinflyttade bjuds in.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.