Valdemarsvik

Valdemarsvik

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg och skapa ett konto. Det är helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

 

 

 

Valdemarsvik är en kustkommun, vackert belägen i östra Östergötland, med det mesta och bästa runt hörnet. Valdemarsvik har ca 7 600 invånare och vår kommun erbjuder vacker natur, kultur, rekreation och nöje.

Det är många saker som relaterar till ditt boende och omgivningarna i kommunen. Här kan du till exempel läsa mer om skydd och säkerhet,
sophämtning, vatten och avlopp, miljö- och hälsoskydd, trafik eller byggfrågor.

I kommunen ska du känna dig säker och kunna vistas i miljöer med bra kvalitet. Som boende eller besökare ska du trivas!

Hyresvärdar i Valdemarsvik

Vill du ligga med i listan som hyresvärd?

Maila oss på [email protected]

Valdemarsviks kommun bjuder på många fina boendemiljöer. Att skapa fortsatt attraktiva förutsättningar för boende och verksamheter är viktigt för att befästa och förstärka kommunens roll i Östergötland. Vår planering syftar till att kunna erbjuda ett brett urval av boendeformer med olika geografiska lägen samt goda möjligheter för etablering av verksamheter.

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.