Ödeshög

Lediga Lägenheter i Ödeshög

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!

Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, “seaside” golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leenden.

Det finns säkert tusen goda skäl att bo i Ödeshög. Har du precis upptäckt dem kanske du är på väg att flytta hit. Då hittar du information om bland annat mark, hus och lägenheter här.

Ödeshögsbostäders hyreslägenheter

Ödeshögsbostäder förfogar över 279 lägenheter och 57 lokaler i kommunen. Alla bostäderna inne i samhället Ödeshög har bara ett stenkast till centrum med alla butiker.

Bostäderna i Hästholmen är mycket attraktiva. Där har alla nära till Vättern och hamnen och några har till och med utsikt över sjön och Omberg.

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

2 reaktioner på ”Lediga Lägenheter i Ödeshög”

  1. Jag söker lägenhet för mig och min snart åtta åriga pojk. flyttat från Göteborg för en ny och bättre start. jag är jobbar och har fastinkomst.

  2. Hej, söker för en anställd svetsares räkning en 1-2 + kök, ensamstående utan barn. Är Polsk medborgare. Duktig medarbetare som hyrt en del av en fastighet utanför Vadstena men har blivit uppsagd pga att den sålts. Tacksam för alla förslag. Behovet är fr.o.m. 1/6-2018. Mvh Lennart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.