Kinda kommun karta

Kinda

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

I Kinda är det nära till natur, kultur och varandra. Livskvalitet och trygghet, men nära till storstaden. Vi är rädda om våra vackra miljöer och bygger och planerar för att vi ska trivas. Här satsar vi på livskvalitet med boende nära natur, sjö och service.

Den som väljer att bosätta sig i Kinda kommun väljer att bo bra. Det finns många olika goda alternativ på landsbygden, i en mindre by eller i någon av tätorterna.

Det är viktigt att kunna erbjuda bra miljöer för boendet. Kommunen är positiv till att det byggs nya bostäder på landsbygden och den som vill kan kombinera sitt boende med till exempel hästhållning eller någon annan verksamhet.

 

Tätorter

Horn
Kisa
Rimforsa

Småorter

Björkfors
Blomsfors
Hycklinge
Opphem
Slätmon
Svalsjö
Valla och Gålby
Ydrefors

Stiftelsen Kindahus är det kommunala bostadsbolaget i Kinda. Företaget äger och förvaltar cirka 1.100 lägenheter och 70 lokaler. Utbudet av bostäder är varierat, från marklägenheter till flerbostadshus.

Alla nyinflyttade bjuds också på en utflykt i Kinda. En guide visar och berättar om olika platser i Kinda. Det ger dig både en trevlig utflykt och chansen att träffa andra nyinflyttade.

Fynda mat – alltid med 20-90% rabatt

Hemsidan Matsmart.se minskar matsvinnet i Sverige och gör att du kan fynda mat med skyhög rabatt. Det fungerar i hela Sverige och du får maten hemkörd till dörren. Kika in på Matsmart.se och se hur mycket pengar du kan spara på dina matköp.

7 reaktioner på ”Kinda”

 1. Hej .
  Söker en liten lägenhet i Kisa ( helst etta)
  Har fast arbete, inga betalnings anmärkningar.
  Skötsam rökfri
  Mobil 076 3935516

 2. Hej jag söker en lägenhet i kisa och rimforsa en ett eller två rum kök jag är ärlig skötsam fast inkomsten önskar svar tack hälsningar Elisabet Karlsson mitt mobil numera 0737306921

 3. Söker en lägenhet åt mig o min lilla dotter 2rum o kök i kisa. Så fort som det är möjligt. Charlotte zetterdahl

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.