Åtvidaberg

Åtvidaberg

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Åtvidabergs kommun är en kommun i Östergötlands län. Centralort är Åtvidaberg.

Hyresvärdar – Lediga bostäder
Åtvidabergs Bostads AB

Ganymeden i Åtvidaberg AB

Rosén fastigheter

Rrefastigheter

Bovista

Hemnet

Bovision

RC fastigheter

Bland Åtvidabergs stadsdelar kan nämnas Basthagen, Eksätter, Villahagen, Fågelsången (industriområde), Garpan, Långbrott, Nygård och Västantorp i tätortens norra del. I Åtvidabergs södra del återfinns Edberga, Fiskarhagen och Östantorp.

Fram till 1970-talet var Facit dominant på orten och pumpade bland annat in pengar i fotbollslaget Åtvidabergs FF. Facit köptes 1972 av Electrolux som 1981 sålde det vidare till Ericsson. 1989 separerades Facits utveckling och tillverkning i Åtvidaberg från den kvarvarande handelsverksamheten. Utveckling och tillverkning bolagiserades under namnet Facit Partner AB. Samma år avyttrades Facitkoncernen inklusive Facit Partner AB, till det norska investmentbolaget Entranor a.s. Bolaget heter idag PartnerTech AB och ägnar sig numera åt kontraktstillverkning till företag inom områdena telekommunikation, informationsteknologi, verkstadsindustri och medicinsk teknik.

Fynda mat – alltid med 20-90% rabatt

Hemsidan Matsmart.se minskar matsvinnet i Sverige och gör att du kan fynda mat med skyhög rabatt. Det fungerar i hela Sverige och du får maten hemkörd till dörren. Kika in på Matsmart.se och se hur mycket pengar du kan spara på dina matköp.

4 reaktioner på ”Åtvidaberg”

  1. Hej vi är ett par på 55 resp 64 år. Vi söker en stor 2a eller 3:a ett stort plus vore bottenvåning med en liten uteplats. Vi vill komma närmare barn och barnbarn, bor idag i Norrköping. Vi har inga betalningsanmärkningar vi är rökfria och inga djur.
    Christer och Inga 0708 406262

  2. Hej, jag heter Conny Ekblad och söker lägenhet i Åtvidaberg, helst en 2:a 40- 50 kvm, 1:a vån eller bottenplan. Är 68 år och vill komma närmare dottern med familj som bor i stan. Rök, och djurfri, god ekonomi. Ju snarare ju bättre.

  3. Hej! Jag söker en större 2:a eller 3:a i Åtvidaberg för mig och min son. Har fått arbete i Åtvidaberg och vill gärna flytta in 1 juni. Söker förstahandskontrakt med maxhyra 6000kr i månaden. 43 år inga betalningsanmärkningar lugn och skötsam. Inga djur och är rökfri.
    Mejla mig på ekstromsfotvard@live.se eller ring mig på nr 0730421157. Mvh. Anna Ekström

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.