Kumla kommun

Lediga lägenheter i Kumla

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

I Kumla kommun bor närmare 20 800 invånare. I centralorten finns bostäder, handel och service. Förutom blandad flerbostadsbebyggelse runt centrum är Kumla en utpräglad trädgårdsstad med villabebyggelse. Här kan du som bostadssökande hitta information om hur du kan hitta lediga lägenheter i kommunen och möjligtvis hitta din framtida bostad.

Privata hyresvärdar i Kumla

Det enklaste är att ta kontakt med några av de privata hyresvärdar i listan nedanför och se möjligheten till en ledig lägenhet. Du kan höra med hyresvärden ifall man kan sätta upp sig i kö eller lämna intresseanmälan och förhoppningsvis bli kontaktad när lediga lägenheter uppstår. Vi hoppas du får glädje av listan nedanför och hittar din framtida bostad. Du kan som kommunal och privat hyresvärd i Kumla annonsera helt kostnadsfritt här på sajten. Du som söker efter en ledig bostad kan också gratis skapa ett konto på Samtrygg.se och där hitta lediga bostadsrätter och hus som hyrs ut i andra hand av andra privatpersoner.

Mejla till ekonomifokus@gmail.com om ni kostnadsfritt vill synas på sajten som en kommunal eller privat hyresvärd och hjälpa folket i Kumla att hitta en ledig lägenhet.

Vill du ligga med i listan som hyresvärd?

Maila oss på ekonomifokus@gmail.com

Kumla kommun

Hällabrottet, Åbytorp, Sannahed och Ekeby är andra tätorter i Kumla kommun, här består bebyggelsen i huvudsak av villor. I det omgivande jordbrukslandskapet finns småbyar och spridd bebyggelse. Planering pågår för fortsatt utbyggnad av bostäder, handel och service och nya bostadsområden växer fram.

Oavsett om du vill bo i villa, radhus eller lägenhet kan vi erbjuda en bra boendemiljö med närhet till grönområden, natur, service, fritidsaktiviteter, brett kulturutbud, kommunikationer och många arbetsplatser. Kommunen satsar också på en god och trygg trafikmiljö med bra trafiknät och gång- och cykelvägar.

Kommunens översiktplan styr framtida områden för utbyggnad av Kumla. I boendeplaneringen säkerställer kommunen att det finns ändamålsenliga bostäder till kommunens invånare eller de som önskar att flytta till Kumla.

Kumla kommun är ansluten till Mittbygge.se, en portal med information om hela bygglovprocessen.

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

13 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Kumla”

 1. Hej söker lägenhet åt min son och hans flickvän och deras tvillingar omgående. Gärna en trea i Kumla. Bor förnärvarande hemma hos min fru och mig

 2. Vi söker en stor 3:a eller en 4:a i Kumla då där vi bor inte har bussförbindelser och de är svårt på vintern då de inte går att cykla.

 3. Jag är 22 år och har 2 katter så husdjur måste vara tillåtet. Helst på bottenvåningen. Kommer att ha socialen som står som garanti tills jag kan börja skolan och eller eventuellt jobba. Jag blir mycket illa behandlad här i Degerfors och skulle verkligen behöva en 1:a eller 2:a för att kunna må bättre och komma bort ifrån allt som gör mig illa här i Degerfors. Jag röker inte och jag festar inte och för inte oväsen heller.

 4. Hej, jag heter Amanda (20 år) och söker med sambo Michael (29 år) en lägenhet akut som är mellan 1-2 rum stort. Vi har SOC som kommer stå som garant. Vi bor just nu i mitt flickrum hos min mor och har inte mycket plats för någonting och sover i en 1,60 säng, för att något större får inte plats. Vi har båda ADHD så det är mycket jobbigt och stökigt att bo som vi gör. Vi röker inte och har inga djur.

  MVH Amanda med sambo

  0762581295

 5. Hej Karin som är 52 år med dotter på 11 år. Handikapp m rullstol söker 3-4 rok i kumla nära min vuxna dotter för min egen avlastning.
  Har hund. Ej rökare. Önskar flytta snarast.
  Vuxendotter kan stå som borgenär då jag är sjuk pensionär
  Mvh karin& matilda
  0700638574

 6. Vi är en familj med 3 barn som söker efter ett hus eller större lägenhet i Kumla med omnejd. Bor nu i Göteborg och vill flytta upp så fort som möjligt.

 7. Hej!
  Vi är två äldre par och har en son 16 åring. Vi söker akut 3 rum och kök. Här är för trångt och får ej plats till oss. Vi sålde hus i Norrland och var tvungen att ta liten lägenhet för tillfälligt.

  Tack för hand!

 8. Akut behov av ny lägenhet!
  Hej! Jag är en kvinna på 41 år som är i behov av en lägenhet omgående, gärna trea i Kumla. Är mitt uppe i en separation och behöver komma ifrån villan jag bor i så fort som möjligt. Det är jag och dottern på 14 år som behöver lägenhet. Jag har inga djur och är skötsam och rökfri.

  Håller tummarna nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.