Kumla kommun

Kumla

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

I Kumla kommun bor närmare 20 800 invånare. I centralorten finns bostäder, handel och service. Förutom blandad flerbostadsbebyggelse runt centrum är Kumla en utpräglad trädgårdsstad med villabebyggelse.

Hällabrottet, Åbytorp, Sannahed och Ekeby är andra tätorter i Kumla kommun, här består bebyggelsen i huvudsak av villor. I det omgivande jordbrukslandskapet finns småbyar och spridd bebyggelse. Planering pågår för fortsatt utbyggnad av bostäder, handel och service och nya bostadsområden växer fram.

Oavsett om du vill bo i villa, radhus eller lägenhet kan vi erbjuda en bra boendemiljö med närhet till grönområden, natur, service, fritidsaktiviteter, brett kulturutbud, kommunikationer och många arbetsplatser. Kommunen satsar också på en god och trygg trafikmiljö med bra trafiknät och gång- och cykelvägar.

Kommunens översiktplan styr framtida områden för utbyggnad av Kumla. I boendeplaneringen säkerställer kommunen att det finns ändamålsenliga bostäder till kommunens invånare eller de som önskar att flytta till Kumla.

Kumla kommun är ansluten till Mittbygge.se, en portal med information om hela bygglovprocessen.

Hyresvärdar

Affärsutveckling i Kumla AB länk till annan webbplats

Asplunds Fastigheter ABlänk till annan webbplats

Bostadsrättsföreningen Olsgården i Kumlaby (Flinkag. & Pettersg.) länk till annan webbplats

Drivbänken i Örebro AB/Gästrike Fastigheterlänk till annan webbplats

Ekströms Bygg AB länk till annan webbplats

HSB Mälardalen länk till annan webbplats

Henry Ståhl fastigheter AB länk till annan webbplats

Kumla Bostäder ABlänk till annan webbplats

Melins fastighets AB länk till annan webbplats

Ragnarsson Fastigheter AB länk till annan webbplats

Sjöborgs Fastighetsförvaltning länk till annan webbplats

Stadskronan Fastigheter AB länk till annan webbplats

Karaktären Fastigheter AB länk till annan webbplats

Räkna på om du istället kan köpa en bostad

Har du möjlighet att köpa bostad istället för att hyra? Hemsidan Consector.se kan hjälpa dig att räkna på om du kan få lånelöfte för att köpa en bostad. Det är helt gratis och du förbinder dig inte till något när du gör en ansökan hos Consector.se.

10 reaktioner på ”Kumla”

 1. Vi söker en stor 3:a eller en 4:a i Kumla då där vi bor inte har bussförbindelser och de är svårt på vintern då de inte går att cykla.

 2. Jag är 22 år och har 2 katter så husdjur måste vara tillåtet. Helst på bottenvåningen. Kommer att ha socialen som står som garanti tills jag kan börja skolan och eller eventuellt jobba. Jag blir mycket illa behandlad här i Degerfors och skulle verkligen behöva en 1:a eller 2:a för att kunna må bättre och komma bort ifrån allt som gör mig illa här i Degerfors. Jag röker inte och jag festar inte och för inte oväsen heller.

 3. Hej, jag heter Amanda (20 år) och söker med sambo Michael (29 år) en lägenhet akut som är mellan 1-2 rum stort. Vi har SOC som kommer stå som garant. Vi bor just nu i mitt flickrum hos min mor och har inte mycket plats för någonting och sover i en 1,60 säng, för att något större får inte plats. Vi har båda ADHD så det är mycket jobbigt och stökigt att bo som vi gör. Vi röker inte och har inga djur.

  MVH Amanda med sambo

  0762581295

 4. Hej Karin som är 52 år med dotter på 11 år. Handikapp m rullstol söker 3-4 rok i kumla nära min vuxna dotter för min egen avlastning.
  Har hund. Ej rökare. Önskar flytta snarast.
  Vuxendotter kan stå som borgenär då jag är sjuk pensionär
  Mvh karin& matilda
  0700638574

 5. Vi är en familj med 3 barn som söker efter ett hus eller större lägenhet i Kumla med omnejd. Bor nu i Göteborg och vill flytta upp så fort som möjligt.

 6. Hej!
  Vi är två äldre par och har en son 16 åring. Vi söker akut 3 rum och kök. Här är för trångt och får ej plats till oss. Vi sålde hus i Norrland och var tvungen att ta liten lägenhet för tillfälligt.

  Tack för hand!

 7. Akut behov av ny lägenhet!
  Hej! Jag är en kvinna på 41 år som är i behov av en lägenhet omgående, gärna trea i Kumla. Är mitt uppe i en separation och behöver komma ifrån villan jag bor i så fort som möjligt. Det är jag och dottern på 14 år som behöver lägenhet. Jag har inga djur och är skötsam och rökfri.

  Håller tummarna nu

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.