Askersunds kommun

Askersund

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Bo i Askersund, där det är nära sjöarna. Här finns bra och varierat boende, stora och små arbetsgivare på jakt efter personal, ett rikt kulturliv och goda möjligheter till en meningsfull fritid.

Den levande landsbygden, den inbjudande staden, närheten till Vättern och urskogen Tiveden och det stora utbudet av evenemang ger goda grunder för ett bra liv.

Privata hyresvärdar i Askersund

Här kan du hitta olika kommunala och privata hyresvärdar som finns att kontakta i Askersunds kommun. Vi ger dig rådet att ringa upp samtliga hyresvärdar och presentera dig och fråga om man kan sätta upp sig i någon kö eller lämna intresseanmälan. Det kan ibland vara enda vägen att kontakta privata hyresvärdar då hyreskön är för lång. Lycka till med ditt bostadssökande och hoppas du hittar en hyresvärd som kan erbjuda dig ett ledigt boende.

 • AskersundsBostäder
  Det kommunala bostadsbolaget förvaltar cirka 950 lägenheter i centrala Askersund, Hammar, Olshammar, Åmmeberg, Lerbäck, Kårberg, Rönneshytta, Zinkgruvan och Åsbro. Kontaktpersoner: Veronica Åhs och Maja Högberg
 • Skyllbergs Bruks AB
  Äger och förvaltar ett hus- och lägenhetsbestånd i de vackra bruksorterna Skyllberg och Kårberg. Kontaktperson: Karin Skålberg
 • PG:s Fastigheter
  Lägenheter i Askersund och Åsbro
  Kontaktperson: Peter Gylling
 • PG Jönssons Fastigheter AB
  Äger och förvaltar ett lägenhetsbestånd i området Gustavslund.
  Sundsbron Invest AB
  Lägenheter i centrala Askersund, cirka 50 meter från torget.
 • Bo Rätt i Askersund Fastigheter AB
  Nybyggda lägenheter i Åsbro.
 • HSB Östergötland/HSB Grannskapsgårdar AB
  Förvaltar 116 lägenheter i Askersund. Är du intresserad av lediga hyreslägenheter, gå in på hemsidan och registrera dig i den digitala kön.
 • Oliv Invest AB
  Förvaltar lägenheter och lokaler i Askersunds centrum.
  Kontaktperson: Kent Oliv
 • Hagaby förvaltning AB
  Äger och förvaltar ett sextiotal lägenheter i centrala Askersund.Kontaktperson: Mikael Ingesson
 • Stedahls fastigheter
  Ett familjeföretag med bostäder och lokaler centralt nära torget.
  Kontaktperson: Stefan Dahlman
 • Egeryds fastigheter
  Egeryds fastigheter erbjuder ett naturnära boende i villa med egen uteplats och trädgård. Husen ligger i Västra å, strax utanför Åsbro.
  Kontaktperson: Jens Andersson
 • 3 GGG-INVEST AB
  Förvaltar ett 30-tal lägenheter i centrala Askersund. Vårt mål är att ha kunden i centrum och skapa trivsel tillsammans. I beståndet ingår även 75 garage och industrilokaler. Kontakt: Jonas Gylling

Vill du ligga med i listan som hyresvärd?

Maila oss på ekonomifokus@gmail.com

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

5 reaktioner på ”Askersund”

 1. Hej
  Jag heter Marlene & bor tillsammans med min sambo, dotter och katt. Vi bor just nu i en tvåa men är i stort behov av större boende, helst 3a eller 4a. Alla ställen av Askersunds Kommun kan vara av intresse. Båda har fast jobb och ordnad ekonomi!

  Mvh
  Marlene Körberg.

 2. Hej, mitt namn är Nathalie och är 20 år och söker en 3:a i Hallsberg, Kumla eller Askersund omgående.
  Jag tänker vara ärlig jag har skulder från när jag fyllde 18 år då jag fick för för mig att jag skulle beställa kläder vilket jag ångrar och håller på att betala av, men har inga bostads skulder, jobbar nu som provanställd på abigo genom personalpoolen fram tills ‪den 1 februari‬ då jag blir fast anställt, min inkomst är ca 19000kr efter skatt. Jobbar skift jämna veckor eftermiddag och ojämna förmiddag. I övrigt är jag intresserad av hästar. Jag har körkort och bil.
  Max hyra 8000kr
  Vänligen, 
  Nathalie lundin 

 3. Hej Jag heter Gunilla Skagerlund och vill gärna hyra 3 rum och kök på nedre botten och en uteplats jag har en 4 rum nu som jag ska sälja

 4. Hej! Jag heter Afrah och har två barn 6 och 9! Vi flyttade till Askersund för drygt 7 månader sen och bor just nu på ett skyddad boende. Jag fick lämna min hemma kommun begrund av hot. Jag sa upp både mitt jobb som fritispedegog och min lägenhet. Idag har vi kommit långt bort från allt men ännun har inte vårt liv börjat! Barnen har både dagisplats o skola och jag söker jobb dagligen. Jag vill skapa en trygghet åt mina två barn och börja leva igen det som just nu fattas i vårt liv är ett hem! Vi är så trötta på att flytta fram och tillbaka på skydd o nu vandrahem! Snäll är det något ledigt så hjälp! 3rum och kök maxi hyra 6.000

 5. Hej, mitt namn är Beatrice Svensk och är en 20 åring tjej som har flyttat ner från Ockelbo och bor just nu hos min kusin och hans familj. Jag och min hund prinsen är ute efter ett eget hem. Jag är skötsam och är inskriven som timvikarie på bemanningen i Askersund. Jag är även vikare inom städ i lekebergs kommun. Min hund Prinsen är rumsren och en väldigt lugn hund.
  Hör gärna av Er mvh Beatrice

  Allt av intresse, max hyra ca 4000/mån

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.