Askersunds kommun

Askersund

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Bo i Askersund, där det är nära sjöarna!

Här finns bra och varierat boende, stora och små arbetsgivare på jakt efter personal, ett rikt kulturliv och goda möjligheter till en meningsfull fritid.

Den levande landsbygden, den inbjudande staden, närheten till Vättern och urskogen Tiveden och det stora utbudet av evenemang ger goda grunder för ett bra liv.

Hyresvärdar i Askersunds kommun

AskersundsBostäder

Det kommunala bostadsbolaget förvaltar cirka 950 lägenheter i centrala Askersund, Hammar, Olshammar, Åmmeberg, Lerbäck, Kårberg, Rönneshytta, Zinkgruvan och Åsbro. Kontaktpersoner: Veronica Åhs och Maja Högberg

Skyllbergs Bruks AB

Äger och förvaltar ett hus- och lägenhetsbestånd i de vackra bruksorterna Skyllberg och Kårberg. Kontaktperson: Karin Skålberg

PG:s Fastigheter

Lägenheter i Askersund och Åsbro
Kontaktperson: Peter Gylling

PG Jönssons Fastigheter AB

Äger och förvaltar ett lägenhetsbestånd i området Gustavslund.

Sundsbron Invest AB

Lägenheter i centrala Askersund, cirka 50 meter från torget.

Bo Rätt i Askersund Fastigheter AB

Nybyggda lägenheter i Åsbro.

HSB Östergötland/HSB Grannskapsgårdar AB

Förvaltar 116 lägenheter i Askersund. Är du intresserad av lediga hyreslägenheter, gå in på hemsidan och registrera dig i den digitala kön.

Oliv Invest AB

Förvaltar lägenheter och lokaler i Askersunds centrum.
Kontaktperson: Kent Oliv

Hagaby förvaltning AB

Äger och förvaltar ett sextiotal lägenheter i centrala Askersund.
Kontaktperson: Mikael Ingesson

Stedahls fastigheter

Ett familjeföretag med bostäder och lokaler centralt nära torget.
Kontaktperson: Stefan Dahlman

Egeryds fastigheter

Egeryds fastigheter erbjuder ett naturnära boende i villa med egen uteplats och trädgård. Husen ligger i Västra å, strax utanför Åsbro.
Kontaktperson: Jens Andersson

3 GGG-INVEST AB

Förvaltar ett 30-tal lägenheter i centrala Askersund. Vårt mål är att ha kunden i centrum och skapa trivsel tillsammans. I beståndet ingår även 75 garage och industrilokaler. Kontakt: Jonas Gylling

Fynda mat – alltid med 20-90% rabatt

Hemsidan Matsmart.se minskar matsvinnet i Sverige och gör att du kan fynda mat med skyhög rabatt. Det fungerar i hela Sverige och du får maten hemkörd till dörren. Kika in på Matsmart.se och se hur mycket pengar du kan spara på dina matköp.

2 reaktioner på ”Askersund”

  1. Hej! Jag heter Afrah och har två barn 6 och 9! Vi flyttade till Askersund för drygt 7 månader sen och bor just nu på ett skyddad boende. Jag fick lämna min hemma kommun begrund av hot. Jag sa upp både mitt jobb som fritispedegog och min lägenhet. Idag har vi kommit långt bort från allt men ännun har inte vårt liv börjat! Barnen har både dagisplats o skola och jag söker jobb dagligen. Jag vill skapa en trygghet åt mina två barn och börja leva igen det som just nu fattas i vårt liv är ett hem! Vi är så trötta på att flytta fram och tillbaka på skydd o nu vandrahem! Snäll är det något ledigt så hjälp! 3rum och kök maxi hyra 6.000

  2. Hej, mitt namn är Beatrice Svensk och är en 20 åring tjej som har flyttat ner från Ockelbo och bor just nu hos min kusin och hans familj. Jag och min hund prinsen är ute efter ett eget hem. Jag är skötsam och är inskriven som timvikarie på bemanningen i Askersund. Jag är även vikare inom städ i lekebergs kommun. Min hund Prinsen är rumsren och en väldigt lugn hund.
    Hör gärna av Er mvh Beatrice

    Allt av intresse, max hyra ca 4000/mån

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.