Övertorneå

Lediga lägenheter i Övertorneå kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du lägenhet i Övertorneå kommun? Övertorneå kommun är en kommun i Norrbottens län i landskapet Norrbotten i Sverige. Centralort är Övertorneå. Kommunen ingår i minoritetsspråksförvaltningsområdena för finska och meänkieli.

I kommunen finns ett brett urval av bostäder både i centralorten eller i byarna. Gemensamt för hela kommunen är närheten till vattendrag och vacker natur.

I kommun finns vacker natur, fantastiska fritidsmöjligheter och bland Sveriges bästa förskolor och skolor. Här är billigt att bo och leva, Kommunen har Norra Norrlands lägsta kommunalskatt.

Hyresvärdar i Övertorneå

Här kan du som hyresvärd i Övertorneå helst kostnadsfritt annonsera med dina kontaktuppgifter.

Matarengihems – 0927-775 60

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Gratis tomter

Vill du bygga ett hus så erbjuder vi gratis byggklara tomter för året runt boende till mantalsskrivna i  kommunen. Kravet för att erhålla en tomt för året runt boende är att huset byggs inom 2 år, annars övergår tomten tillbaka i kommunens ägo.

Ett rikt kulturutbud är en viktig grund för människans trivsel och hälsa. Att ha en bra fritid är viktigt för en god livskvalitet.

Övertorneå präglas av sin närhet till Finland och detta är tydligt även inom kulturområdet. Här finns många välbevarade sevärdheter och överallt hörs folk prata Meänkieli, ett erkänt minoritetsspråk som är vanligt i Tornedalen.

Kommuns skolor är enligt undersökningar bland de bästa i landet och vi erbjuder utbildning av högsta kvalité – från förskola till vuxenutbildning.

Det livslånga lärandet är viktigt i dagens samhälle där utvecklingen går snabbt framåt. Utbildningsmöjligheterna är mycket goda i kommunen och vi ligger långt framme när det gäller pedagogik, teknisk utrustning och läromedel.

I Övertorneå ska alla känna trygghet och självständighet på äldre dagar. Vård och omsorg ska vara självklara rättigheter för dem som av olika anledningar inte klarar sig själva. Vid kontakt med äldreomsorgen i  kommunen skall alla mötas av kompetent och vänlig personal som inger förtroende.

Ännu mer fakta om Övertorneå klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.