Fina Överkalix

Lediga lägenheter i Överkalix kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Genomkorsad av polcirkeln och omsluten av en nationalälv mitt i norra Europas barrskogsbälte ligger Överkalix. Här möts dåtid och nutid och här levererar naturen ett av landets godaste kranvatten som vunnit pris vid flera tillfällen.

Bo i centrum eller en bit utanför, i hus eller lägenhet – vad du än väljer får du ett kvalitativt boende i en naturskön omgivning. Inbäddad som en liten pärla ligger kommunen vid Polcirkeln, mitt i hjärtat av Norrbotten. Här kan du uppleva midnattssolen som lyser upp de ljuva sommarnätterna eller det magiskt vackra norrskenet som sveper fram över vinter himlen. Här finns även det unika Överkalixmålet.

Hyresvärdar i Överkalix

  • Br. Sällström Fastigheter AB 073 83 148 98
  • Stiftelsen Överkalixbostäder, 0926 – 791 00
  • Bra Boende Fastigheter, 070 – 637 56 83
  • Ryggmannen, 070 – 842 17 13

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

BoVacker natur med skogsbeklädda berg, frisk luft och en nationalälv som med brusande forsar och stilla vatten omfamnar Överkalix, skapar i kombination med årstidernas skiftningar ett vilsamt lugn och en känsla av att vara en del av något mycket större.

Kommunen har en strategisk geografisk placering i Norrbotten. Med sitt geografiska läge i länet ligger Överkalix nära både kust och fjäll. I kommunen möts flera viktiga transportleder. Här passerar trafik från Malmfälten, östra Norrbotten, norra Finland och delar av Ryssland.

Vi föds och lever våra liv med olika förutsättningar. Behoven ser olika ut beroende på situation och var man befinner sig i livet, och ibland kan man behöva hjälp av andra. Omsorg, stöd och hjälp till alla som behöver är en stor och viktig uppgift i kommunens verksamhet. I kommunen kan vi erbjuda olika former av råd, stöd och omsorg så att alla invånare ska kunna leva ett så självständigt och bra liv som möjligt.

Ännu mer fakta om Överkalix klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.