Lediga lägenheter i Luleå kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Luleå är staden med ett rikt utbud av saker du kan uppleva & göra. Du kanske söker efter ett framtida boende här? Du kan här nedanför hitta alla privata hyresvärdar som erbjuder hyreslägenheter.

Luleå är en tätort i Norrbotten samt centralort i  kommunen, residensstad för Norrbottens län.

Luleå

En unik mix av storstadspuls och småstadsidyll beskriver kommunen bäst. Här får du ett lugnare liv i jämförelse med storstäderna och mer tid till familj och fritid. Luleå är en riktig sportstad med lag på elitnivå inom bland annat basket och ishockey. Det finns också ett rikt kulturliv med 44 musikscener, teater, dans, konst och mycket mer.

Privata hyresvärdar i Luleå

Här finner du kommunala och privata hyresvärdar som har hyreslägenheter. Du kan helt gratis annonsera hos oss om du är privat hyresvärd.

 • Lulebo AB, 0920-23 67 30
 • DN Fastigheter AB, 0920 – 22 04 30
 • Galären i Luleå AB , 0920-23 51 51
 • Lindbäcks Fastigheter, 0911-23 10 10
 • Norrporten, 060-641200
 • Diös Fastigheter, 0770-332200
 • Svenska Bostadsfonden  AB,  0920-44 01 31

Vill ni också synas här ?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

Luleås näringsliv har flera starka sidor, idag finns en blandning av industri, utbildning, forskning och kunskapsproduktion, offentliga och privata tjänster, handel och service. Kommunen har ett rikt och spännande föreningsliv.

Kulturens Hus och bibliotek, med massor av spännande arrangemang, en stor levande skärgård, världens största och bäst bevarade kyrkstad, miltals med motions/skidspår och vandringsleder, många fotbollsplaner, sport- och ishallar. Det finns flertalet parker och mysiga gång- och cykelstråk. Härliga badplatser och pooler med gratis inträde.

Oavsett vart du bor i kommunen är det nära till naturen. Vatten är ett av stadens starkaste signalement och kommunen toppar solligan år efter år. Trevliga promenadstråk, Sveriges största året-runt-skärgård, fina motionsspår och isbanan är andra trevligheter som kommunen kan stoltsera med. Det är också nära till fjällupplevelser och några av Skandinaviens bästa skidbackar.

En stad för alla

Luleå är en blomstrande HBTQ-stad med en av Sveriges nordligaste Pride-festivaler och HBTQ-klubben Make Out. En tolerant och öppen plats att bo på. I kommunen bor människor från 97 nationaliteter.

Ännu mer fakta om Luleå klicka HÄR

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

2 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Luleå kommun”

 1. Hejsan! Angelica Tano Pettersson heter jag. Jag behöver hjälp eller akut hjälp snälla. Jag och mina 6-8 två små barn önskar 3-4 lägenhet här i Luleå och jag önskar att ni har att vi måste flyttar här i från min sambo innan nånting händer inte bra med oss. Jag stå jätte länge och kö till många hyresrätt lägenheter företaget och det är riktig dålig o svårt. Jag och mina barn bor 6-7 månader här i Luleå från Dalarna så snälla snälla vi har inga släktingar eller nära vänner kan hjälpa oss. Jag jobbar som Personligt Assistant här i Luleå på Inre Kraft Företaget och vi har Pension från min man att han gick bort två år sedan så vi eller jag kan betala allt och liva utan hjälp. Jag önskar att ni ska kontakt mig. Mitt Personnummer är 19780828-9602 och min mobiltelefon är 0769005769. Tusen Tackar.

  Hälsningar
  Angelica Tano Pettersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.