Lediga lägenheter i Jokkmokks kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Alla borde någon gång i livet få förmånen att bo i Jokkmokk. Närheten mellan människor präglar vardagen och brottsligheten är låg. Det där med långa avstånd mätt i mil är ingen stor sak, om man vill är man i Stockholm på mindre än tre timmar. Kommunicerar med resten av världen gör man med optiskt bredband även från många av de mindre byarna. Att veckopendla tvärs över landet är heller ingen omöjlighet. Det ligger sanning i påståendet att världens centrum är precis där man befinner sig.

Möjligheten till naturupplevelser och ett rikt fritidsutbud med ett flertal fritidsanläggningar som simhallar, ridanläggningar, skidanläggningar, biografer, ishall med mera är en del av livskvaliteten i kommunen. Att skolor, dagis, affärer och arbetet ofta ligger inom gångavstånd från bostaden uppskattas av många, inte minst av barnfamiljer. Vardagslivet blir enkelt.

Kvaliteten på den kommunala servicen är också hög och även om kommunen till ytan är stor så håller service, barn- och äldreomsorg hög kvalitet inom hela kommunen.

Privata hyresvärdar i Jokkmokk

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Att leva i kommunen

Statistiskt är det glest mellan jokkmokksborna, 0,3 personer per kvadratkilometer. Den skämtsamme menar att avrundar man decimalen så bor ingen i kommunen. Vi menar att livsutrymmet i Jokkmokk är gott, i många bemärkelser. Det är lätt att finna livsharmoni. Det är nära mellan människor, enkelt att leva och finna en meningsfull fritid.

Ett gott livsutrymme är där man syns, märks och räknas.

Ännu mer fakta om Jokkmokk klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.