Lediga lägenheter i Gällivare kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Gällivare kommun är stor  till ytan, ca 16 000 kvm, vilket motsvarar Skåne, Blekinge och halva Halland tillsammans. Det är relativt långa avstånd mellan orterna i kommunen, men du tar dig lätt runt med bil, buss, cykel eller moped. I  kommun finns något för alla – stor som liten, sommar som vinter.

Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 personer med grannskap till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Utöver ett differentierat näringsliv är mineralutvinning sedan decennier huvudsaklig basnäring. Här pågår landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren.

Hyresvärdar i Gällivare

  • TOP bostäder, 0970-255 00
  • Hemåt Fastigheter, 0970-63 54 09

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av toppklass året runt. Norrbottenskusten når man på 2-3 timmar med bil eller tåg och med flyg ligger Stockholm  drygt två timmar från Gällivare med två dagliga turer.

Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier huvudsaklig basnäring. Sedan 2004 investerar näringslivet miljarder i nya och utbyggda anläggningar inom gruv- och besöksnäring och handel. Under våren 2010 påbörjades ett omfattande bostadsbyggande i kommunen.

Här finns ett rikt och aktivt föreningsliv med ett stort utbud av sport och fritidsaktiviteter.

Oavsett om du är ute efter adrenalinfyllda äventyr eller bara vill hitta lugnet och tystnaden, så finns det du söker efter i kommunen. Här finns något för hela familjen.

Gällivare är inne i en fantastisk period med stor framtidstro och låg arbetslöshet. Samtidigt ska tre fjärdedelar av Malmberget flyttas till Gällivare under en 20-års period. I takt med gruvbrytningens utveckling kommer större delen av Malmberget avvecklas i olika etapper. Genom ett gediget förarbete med bland annat medborgardialoger, nära kontakt med det lokala näringslivet och andra intressenter har kommunen fastslagit en vision som man nu arbetar utifrån. Gällivare bygger nu en arktisk småstad i världsklass.

Ännu mer fakta om Gällivare klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.