Lediga lägenheter i Arvidsjaur kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du lägenhet i Arvidsjaur kommun? Här kan du hitta både privata och kommunala hyresvärdar som innehar hyreslägenheter.  Tänker du på att flytta till Arvidsjaur? Kanon, det kan bli ditt livs bästa beslut.

Hyresvärdar i Arvidsjaur

  • Arvidsjaurhem AB, 0960-175 50
  • AB Lubor, 0960-572 60
  • BoBra Fastigheter, 0960-121 88
  • Lidman Fastigheter, 070-620 46 15

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Information om kommunen

Vill du bo ”i naturen” i någon av kommunens fina samhällen, eller vill du bo i centralorten? Hur fungerar barnomsorgen? Finns det jobb? Affärer? Friluftsliv? Föreningsliv? Vad kostar det att köpa hus? Frågorna är säkert många..

Arvidsjaur är ett typiskt villasamhälle, men här finns även 1300 hyresrätter och 300 bostadsrätter. Om du har frågor beträffande boende, vänligen kontakta våra hyresvärdar.

Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland cirka 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Vid tätorten ligger också sjön med samma namn. Arvidsjaur är samiska och betyder ”Den givmilda sjön”.

Kommunikationerna i kommunen är goda. Kommunen har en flygplats med ICAP-status. Från Arvidsjaurs flygplats går dagliga turer till Stockholm.

Näringslivet domineras av skogsindustrin, besöksnäringen samt av offentlig sektor med bland annat Arméns Jägarbataljon (f.d. K4).

Vi har ett gynnsamt företagarklimat. I dag är cirka 400 företag verksamma i kommunen. Ett nära samarbete med övriga aktörer i näringslivs- och företagsfrågor medför ett smidigt sätt att arbeta där beslutsvägarna är korta. Många biltestföretag bedriver verksamhet i kommunen.

Det  byggs fler bostäder i kommunen, även fjärrvärmen fortsätter att byggas ut. Invånarna kan vidare stoltsera med en av Europas modernaste optiska bredbandslösningar, i ett stadsnät (Vann titeln Sveriges bästa stadsnätbyggare 2010).

Huvudgatan genom centralorten har byggs om och moderniserats, för ett par år sedan.

Kommunen har tagit emot utnämningarna ”Årets bästa skolkommun” två år i rad: 2010 och 2011.
Kommunens vision är ”Bäst i Test”.

I byn Glommersträsk satsas det på träförädling. Bland annat genom ett nytt företag, som i egen fabrik ritar och bygger lösvirkershus på beställning. I Abborrträsk förvandlas byaskolan till exklusivt hotell… För att nu nämna några saker som sker i denna kommun.

Arvidsjaur kommun har en Inflyttningssamordnare anställd, kontakta henne så kommer du att få svar på dina frågor.

Välkommen till Arvidsjaur!

Ännu mer fakta om Arvidsjaur klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.