Lediga lägenheter i Nybro kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du ett framtida boende i Nybro kommun? Här kan du hitta både kommunala och privata hyresvärdar som kan erbjuda hyreslägenheter. Vi har valt att inte ta betalt för dessa uppgifter, du kan också som en privat hyresvärd i Nybro kostnadsfritt annonsera hos oss genom att mejla dina kontaktuppgifter. Vi vill göra det lite smidigare att hitta lediga lägenheter i Nybro helt enkelt. Lycka till med ditt bostadssökande.

Privata hyresvärdar i Nybro

Det kan ibland vara svårt att hitta en ledig lägenhet. Du som bostadssökande kan då prova att söka hos de alla privata hyresvärdar som finns i Nybro. Du kan även prova att söka efter lediga lägenheter hos Samtrygg.se. Du kan på denna sajten hitta lägenheter och hus som hyrs ut i andra hand av andra privatpersoner. Det är helt gratis att skapa ett konto. Vi vill också tipsa alla er privata hyresvärdar att man kan annonsera hos oss gratis genom att mejla oss.

Vill ni också synas här som en hyresvärd ?

Maila: [email protected]

 • Nybro Bostads AB, 0481-459 01
 • HSB Sydost, 010-451 30 00
 • Riksbyggen, 0481-159 87, 0480-578 40
 • Haralds mattor, Boo Jonsson 0481-425 60
 • O G Hus förvaltning, 0481-43700
 • Christer Ingerman (lgh Hornsgatan) 036-19 64 40
 • Broakulla Bostad AB (Flygsfors)  0471-404 73, 070-692 14 73
 • Evikta Förvaltning, Bo Karlsson 0480-47 72 05, 070-3399205
 • Rydins Fastighets AB 070-636 54 54
 • INCITA 0480-516 00
 • Fastiny Förvaltning 0481-159 00
 • Agona Fastigheter 0480-100 79
 • Lihags Fastighetsbolag 0480-270 22, 070-7478260
 • Göran Hammarstedt 0481-160 90
 • Nybro Specialsnickerier & Fastighet AB 0481-150 50
 • Property Group AB 0481-170 90
 • Karlssons Fastigheter 070-518 08 07
 • Thomas Fastighetsservice 0480-259 03, 073-825 60 19

Hur du hittar lediga lägenheter i Nybro

📋 Hur du hittar lediga lägenheter med förstahandskontrakt

 1. Använd vår lista med hyresvärdar som du hittar ovan. Kontakta alla hyresvärdar och anmäl intresse.
 2. Besök kommunens hemsida. De har ibland listor med hyresvärdar.
 3. Kontakta kommunen och fråga om de har några tips eller vägledning att erbjuda.
 4. Gå med i den kommunala bostadskön i kommunen du önskar bo i.
 5. Gå med i den kommunala bostadskön i angränsande kommuner. Ibland kan det vara enklare att få en bostad i en lite mindre kranskommun. Där kan du bo fram tills du får en lägenhet i den kommun du egentligen vill bo i.

📋 Hur du hittar lediga lägenheter som hyrs ut i andra hand

Om du inte lyckas få tag i en lägenhet med förstahandskontrakt kan du leta lägenheter att hyra i andra hand. Det finns massor med hyresrätter, bostadsrätter och villor som hyrs. Det är oftast enklare att få tag i en bostad att hyra i andrahand.

 1. Besök Samtrygg.se – Skapa ett konto gratis och se vilka lediga bostäder de kan erbjuda just nu
 2. Besök Blocket.se – se vilka lediga bostäder som hyrs ut där
 3. Undersök om det finns en Facebook-grupp för bostäder i kommunen. Sök även i andra lokala grupper på Facebook. Det är ofta folk som lägger ut bostäder som de vill hyra ut i lokala köp, byt och sälj grupper.
 4. Skriv ett inlägg på dina sociala medier att du önskar hyra en bostad. Ibland kan vänner känna någon som hyr ut eller liknande.

Att tänka på innan du börjar söka lägenheter

 • Bestäm vilken eller vilka kommuner och stadsdelar du kan tänka dig att bo i
 • Bestäm din budget, hur mycket kan du betala i hyra?
 • Ha alla dina intyg & dokument redo, exempelvis anställningsavtal, referenser från tidigare hyresvärdar osv. Läs vår artikel ”Hyresvärdars krav på blivande hyresgäster”.

Information om Nybro

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Nybro växte fram på 1800-talets början genom etablerandet av ett garveri vid ett vadställe på vägen mellan Växjö och Kalmar (som ligger 30 kilometer österut). Näringslivet domineras i dag av trä-, glas-, pappers- och verkstadsindustri. Största arbetsgivaren är Nybro kommun. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

nybro

Det ursprungliga Nybro var en municipalköping i Madesjö landskommun, som 1879 bröts ut och bildade Nybro köping. 1897 var det dags för en ny utbrytning ur Madesjö, denna gång av Örsjö landskommun. 1932 ombildades Nybro köping till Nybro stad

Vid kommunreformen 1952 bildades storkommunerna Alsterbro (av de tidigare kommunerna Bäckebo och Kråksmåla), Hälleberga (av Hälleberga, då i Kronobergs län), Ljungbyholm (av Ljungby och Sankt Sigfrid), Mortorp (av Karlslunda, Mortorp och Oskar), Madesjö (av Kristvalla, Madesjö och Örsjö).

nybro

Sammanläggningen av enheterna i Nybro kommunblock genomfördes redan 1969 då Alsterbro, Hälleberga och Madesjö samt Oskars församling ur Mortorps kommun och Sankt Sigfrids församling ur Ljungbyholms kommun förenades med Nybro stad.

Den utvidgade staden ombildades så till Nybro kommun 1971 när enhetlig kommuntyp infördes i Sverige

nybro

Inflyttarservice

Inflyttarservice är till för dig som just flyttat hit eller för dig som funderar på att flytta till Nybro. Inflyttarservice försöker hjälpa dig med alla frågor som rör din flytt. Det kan vara att förmedla kontakter på hyresvärdar i kommunen, tipsa om hus till salu, ge information om kommunikationer, skola, barnomsorg, fritidsaktiviteter och mycket mer. Vi kan hjälpa dig till rätt kontakter beroende på vilka frågor du har.

I Nybro är det nära till arbetet, naturen, skolan och nära till de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Snabb förbindelse finns med Kust-till-Kustbanan till Köpenhamn och Göteborg. Till flygplatsen i Kalmar är det bara cirka 20 minuters resväg med bil.

Stadens handelsutbud är rikt, med regelbunden torghandel och flera livsmedels- och specialbutiker inom gångavstånd.

Inflyttardatabas

Vill du registrera dig i vår inflyttardatabas så hittat du formuläret på Nybro inflyttarservice. Fyll i dina uppgifter så kontakar vi dig.
Registrering inflyttardatabas

Resa till och från Nybro

Nybro kommun ligger strategiskt placerat mellan sydöstra Sveriges tre regionshuvudstäder: Kalmar, Växjö och Karlskrona.

Avståndet till Kalmar är 30 kilometer, till Växjö och Karlskrona drygt 80 kilometer. Mellan Nybro och de tre residensstäderna förekommer en omfattande pendling till arbete och studier, i synnerhet mellan Nybro och Kalmar. Varje dag beräknas 2 000 personer pendla mellan Nybro och våra grannkommuner.

Speditionscentrum

Nybros gynnsamma läge i det regionala vägnätet och det stora antalet tillverkningsföretag innebär att vi har blivit ett centrum för lastbilsburna transporter och många stora åkerier har sin utgångspunkt från vår kommun.

För att underlätta den spårburna godstrafiken har ett industrispår rustats upp och en godsterminal byggts i staden.

Från Nybro når resenären Kalmar flygplats på cirka 25 minuter. för att resa till flygplatserna i Växjö och Kallinge tar bilresan drygt en timma.

Järnvägsupprustning

Järnvägen genom Nybro trafikeras både av Öresundstågen mellan Kalmar och Köpenhamn och Kust till Kust-tågen på sträckan Kalmar-Göteborg, med direkttåg.

Under 2008 påbörjades en upprustning av järnvägen som passerar genom Nybro och Banverket byggde ett mötesspår i stadens utkant och projekterar ytterligare ett mötesspår i Örsjö, öster om Nybro, för att skapa en anpssningsbar järnvägstrafik. Mötesspåren innebära att resetiderna kan förkortas och förhoppningsvis bidra till en miljövänlig pendling.

Nybro

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län . Nybro växte fram på 1800-talet s början genom etablerandet av ett garveri
 

Nybro stad

Nybro stad var en kommun i Kalmar län . Administrativ historik: Nybro stad bildades genom en ombildning av Nybro köping 1932. Staden
 

Nybro glasbruk

Nybro glasbruk, Nybro Crystal Sweden, är ett svenskt glasbruk som grundades 1935 i Nybro . Efter att ha drivits som familjeföretag i
 

Nybro IF

Nybro IF bildades 1906 och är en idrottsförening i Nybro i Sverige . Nybro IF har bland annat spelat i Sveriges näst högsta division i
 

Radio Nybro

Radio Nybro är en svensk närradiostation i Nybro . Stationen startade med bildandet av en närradioförening 24 maj 1983. Under icke
 
Ännu mer fakta om Nybro klicka HÄR
 

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.