Lediga lägenheter i Mönsterås kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du efter ett ledigt boende i Mönsterås kommun? Här kan du hitta en lista över alla kommunala och privata hyresvärdar som erbjuder hyreslägenheter. Vi vill göra det enklare att hitta lediga lägenheter i Sverige.

Privata hyresvärdar i Mönsterås

Här kan du hitta de kommunala och privata hyresvärdar som finns att tillgå i Mönsterås kommun.

  • Mönsterås Bostäder, 0499-49100
  • Fastighetsekonomi Peter Strand Aktiebolag, 0499-40019
  • Stångåkonsult i Kalmar Handelsbolag, 0480-18450
  • Christina Jonsson – 0499-44145
  • Åke Jonsson – 0499-12190
  • Magnus Gustafsson – 0499-10136

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Information om kommunen

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. En av de största arbetsgivarna på orten är Södra Cell Mönsterås.

Mönsterås kommun omfattar fantastiska och omväxlande naturrikedomar, från de djupa, vilda Smålandsskogarna i väster, till havet i öster med de yttersta öarna i Kalmarsund. Här kan ordet livskvalitet få ett rikt innehåll.

Mönsteråstrakten och Smålands kust tillhör de områden i landet som har flest soltimmar, men minst nederbörd, sommartid. Fler borde få njuta av den livskvalitet som finns i Mönsteråstrakten! I Mönsterås kan Du bo bra vad du än väljer. Vi har alla typer av bostäder nära service och nära naturen.

mönsterås

Mönsterås var en av de få ursprungliga köpingarna (åtta i hela landet) som inrättades som egen kommun när 1862 års kommunalförordningar trädde i kraft. Därtill fanns även en landskommun med samma namn.

I samband med kommunreformen 1952 gick landskommunen Mönsterås upp i köpingen. Fliseryds landskommun och Ålems landskommun, inklusive municipalköpingen Pataholm förblev då oförändrade, men den sistnämnda upplöstes med utgången av år 1953.

1971 omvandlades köpingen och de två landskommunerna till tre kommuner av enhetlig typ, men de lades inte samman förrän 1974, då Mönsterås kommun kan anses färdigbildad.

Mönsterås kommun växte fram intill vägarna längs rullstensåsarna som går från inlandet ut mot Östersjön. Ålem och Blomstermåla ligger på Högsbyåsen medan Mönsterås ligger på och omkring Mönsteråsåsen. Även Emån och Alsterån som rinner genom kommunen var viktiga ingredienser för att bebyggelse skulle uppstå i de här trakterna.

mönsterås

Nyheter

Mönsterås

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län . Godset Kråkerum (ätten Bielke ) ligger strax utanför Mönsterås.

Mönsterås köping

Mönsterås köping var en tidigare kommun i Kalmar län i östra Småland . Administrativ historik: Mönsterås var en av de få ursprungliga

Mönsterås bluesfestival

Mönsterås bluesfestival (Bluesfestivalen Mönsterås) startades 1994 av Calle Engström , Lars Hamnede och Anders Erlandsson. av Mönsterås

Södra Cell Mönsterås

Södra Cell Mönsterås är en massafabrik som ingår i Södra Cell AB som är en del av Södra . Fabriken ligger cirka 1 mil norr om Mönsterås i

Mönsterås landskommun

Mönsterås landskommun var en tidigare kommun i Kalmar län . Administrativ historik: Den 1 januari 1863 började kommunalförordningarna gälla

Torp, Mönsterås kommun

Torp är en småort i Mönsterås kommun med 79 invånare (2005). Torp ligger invid Europaväg 22 några kilometer norr om Mönsterås .

Södra Timber Mönsterås

Södra Timber Mönsterås är ett sågverk som ingår i Södra Timber AB som är en del av Södra . cirka 1 mil norr om Mönsterås i Mönsterås

Nygård, Mönsterås kommun

Nygård herrgård i Mönsterås kommun är uppförd under mitten av 1800-talet. Nygård ritades sannolikt av Knut Malte Forsberg, som även

Ålem

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län , belägen ca 40 km norr om Kalmar . I Ålem finns Sveriges äldsta grundskola i drift,

Finsjö

Finsjö är en småort i Mönsterås kommun med 162 invånare 2005. Finsjö ligger vid Emån . Tills 1960-talet passerade här smalspårjärnvägen

Kråkerum

Kråkerum är en herrgård i Mönsterås socken i Mönsterås kommun , Småland . Gården är ett modernt lantbruk med historiska anor.

Blomstermåla

Blomstermåla är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län . Arbetsliv: Det finns flera olika småföretag och stora företag i Blomstermåla.

Hammarglo

Hammarglo är en småort i Mönsterås kommun . Byn ligger cirka 8 kilometer nordost om Mönsterås . Fram tills nyligen dominerades byn av
Ännu mer fakta om Mönsterås klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.