Lediga lägenheter i Mullsjö kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du efter en ledig lägenhet i Mullsjö? Här kan du hitta alla kommunala och privata hyresvärdar som erbjuder hyresrätter.

Mullsjö är en tätort och centralort i Mullsjö kommun i Jönköpings län. Mullsjö ligger vid sjön Mullsjön. Mullsjö är bland annat känt för sin talangutveckling i innebandy, med klubben Mullsjö AIS.  Det finns 2 tätorter i Mullsjö kommun.

mullsjö

Kommunen bildades i samband med kommunreformen den 1 januari 1952 genom sammanläggning av kommunerna Bjurbäcks landskommun, Nykyrka landskommun, Sandhems landskommun och Utvängstorps landskommun, samtliga i Skaraborgs län. Kommunen ingick från mitten av 1960-talet i Habo-Mullsjö kommunblock, men någon sammanläggning kom aldrig till stånd.I samband med bildandet av Västra Götalands län överfördes kommunen, liksom grannkommunen Habo, till Jönköpings län 1998.

Mullsjö är känt för sin slalombacke Knaggebo, som årligen lockar ett stort antal turister från såväl Norden som delar av Europa.

mullsjö

Här finns även den framgångsrika innebandyklubben Mullsjö AIS och Ryfors Golfklubb. I Mullsjö hålls även Nyhemsveckan varje år.

Stora Bråareds ridcenter erbjuder både ridning, tävlingar och läger.

Hyresvärdar i Mullsjö

Här kan du hitta alla kommunala och privata hyresvärdar som erbjuder hyreslägenheter.

  • Mullsjö Bostäder AB, 0392-142 30
  • Klahrs Byggnads AB, 036-16 82 90
  • Vitehall Förvaltning AB, 0515-76 11 88
  • Mats Byggnads AB, 0392-315 34
  • D B N Fastighetsförvaltning, 0392-122 64

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Mullsjö

Mullsjö är en tätort och centralort i  kommun i Jönköpings län . Mullsjö ligger vid sjön Mullsjön cirka 25 kilometer från

Mullsjö AIS

Mullsjö AIS är en innebandy klubb i Mullsjö . Klubben benämns ofta med förkortningen MAIS (uttalat majs).

Mullsjö landskommun

Mullsjö landskommun var en tidigare kommun i dåvarande Skaraborgs län . Administrativ historik: Vid kommunreformen 1952 bildades den genom

Sandhem, Mullsjö kommun

Sandhem är en tätort i Mullsjö kommun i Jönköpings län och kyrkbyn i Sandhems socken , belägen cirka 3 mil söder om Falköping .

Mullsjögymnasiet

Mullsjögymnasiet var en gymnasieskola i Mullsjö i Sverige , invigd till skolåret 1997-1998 som ”Mullsjö gymnasieskola”. Det var de sista

Nyhem, Mullsjö kommun

Nyhem ligger i Mullsjö kommun i Sverige . Här hålls årligen Nyhemsveckan sedan 1917 Även Nyhemshallen , där Mullsjö AIS spelar sina

Slättäng, Sandhem

Slättäng är en plats i norra Sandhems socken i Mullsjö kommun i Västergötland där en gammal tingsplats och gästgivaregård legat.

Ryfors

Ryfors är en ort vid Tidan strax väster om Mullsjö i Mullsjö kommun . Ryfors bruk ägs sedan 1828 av släkten Sager . I Ryfors anlades

Bjurbäck

Bjurbäck är kyrkbyn i Bjurbäcks socken i Mullsjö kommun i Västergötland, Jönköpings län. sydväst om Mullsjö vid Nässjöns nordöstra strand.

Sandhems socken

Sandhems socken i Västergötland ingick i Vartofta härad och är sedan 1971 en del av Mullsjö kommun . Socknens areal är 102,30
Ännu mer fakta om Mullsjö klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.