Lediga lägenheter i Ragunda kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Ragunda Kommun är belägen i den östra delen av Jämtland. Vi är inte flera än att alla känner alla i stor utsträckning. Det skapar en känsla av trygghet och närhet. Vi bryr oss om varandra. Avståndet till beslutsfattare och samhällsservice är kort och köer vet vi knappt vad det är.

Vi välkomnar fler människor att flytta till vår kommun. Vi vill att du ska trivas med att leva och bo här. Förutsättningarna är goda om du uppskattar spännande och vacker natur, goda möjligheter till utbildning och ett bra boende.

Hyresvärdar i Ragunda

Här i listan kan du hitta alla kommunala och privata hyresvärdar i Ragunda som erbjuder hyresrätter.

  • Ammers Såg & Qvarn AB, 0696-21092
  • B & S Industrifastigheter Handelsbolag, 0695-10397
  • Bygg & Fastighetsservice, 0695-22000
  • Db Radikal Film AB, 0695-40066
  • Jensen, 0696-30721
  • Jämtgård, 0695-10401
  • Mk Mobilkontakt AB, 060-613470
  • Norlander, 035-108039

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

ragunda

Kommunen bildades på 70-talet

Kommun bildades den 1 januari 1974 genom sammanslagning av Fors, Ragunda och Stuguns kommuner. Kommunkontoret ligger i Hammarstrand med drygt 1000 innevånare. De två övriga tätorterna är Bispgården i öst och Stugun i väst.

Näringslivet i Ragunda

I  kommunen finns en lång tradition av eget företagande och vi ligger i topp bland landets kommuner vad gäller antalet nystartade företag. Det finns många stabila företag inom bland annat tillverkningsindustrin och IT som idag visar på mycket goda möjligheter att utvecklas i en positiv riktning.

ragunda

Nyheter

Ragunda kommun

Ragunda kommun är en kommun i Jämtlands län i landskapet Jämtland i Sverige . Centralort är Hammarstrand . kommunens invånare

Stugun

Stugun är en tätort i  kommunen och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län , belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om

Döda fallet

Döda fallet blev naturreservat år 1926 och räknas som en av kommunens större turistattraktioner. En vridläktare har även byggts i
Ännu mer fakta om Ragunda klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.