Lediga lägenheter i Krokoms kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Söker du lägenhet i Krokom?

Här finns livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare.

Krokom är en jakt- och fiskekommun som är attraktiv både för sommar- och vinterturism. Här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.

krokom

Vi har ett gynnsamt läge

Den fortsatta utbyggnaden av bostäder vid Sånghusvallen i Ås och Sandnäsets sjöstad i Dvärsätt, liksom företagens vilja att satsa vid Åsbackens industri- och handelsområde, visar att Krokoms kommun har ett gynnsamt läge inför kommande år.

Krokoms kommunen växer!

I vår kommun finns idag 14 463 människor som bor och verkar. Kommunen växer befolkningsmässigt och har ett attraktivt läge för bostadsbyggande. Utvecklingen i Ås och Dvärsätt fortsätter med både kommunal och privata medel. Möjligheterna till kvalité i boende, företagsamhet, utbildning, vård, omsorg arbete och fritid är mycket goda i vår kommun.

Många projekt pågår

Under året har ett intensivt arbete genomförts för att få ett enklare gränssamarbete i Hotagenområdet med kommunerna Lierne, Röjrvik i Norge samt Frostviken i Strömsunds kommun. Ett Interregprojekt, Mitt Skandinaviskt Regionprojekt är beviljat för tre år framåt.

Föllinge med omnejd kan se att allaktivitetshallen byggs upp mitt i samhället och hallen invigs på Nationaldagen den 6 juni. EU-projektmedel till ett projekt Stärkt attraktionskraft i Föllinge kallat “Fria Föllinge” ska ge ytterligare möjligheter till utveckling i hallen och bygden.

Arbetsmarknadsprojektet Navigator, främst för ungdomar, invandrare och personer som står långt från arbetsmarknaden har också beviljats EU-medel.

Näringslivsinsatser i forskning och utveckling i företagsinnovationer, Peak Innovation, i samverkan med Mittuniversitetet, Östersunds och Åre kommuner, har också beviljats Vinnova-medel.

Välkommen till Krokom!

krokom

Hyresvärdar i Krokom

Crenada Bostäder AB, 0640-62090

Krokomsbostäder Aktiebolag, 0640-16460

Norell Wolvén, 063-30570

Torén, 063-152450

Trångsviksbolaget Aktiebolag, 0640-26030

Vill ni också synas här ?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

Krokoms kommun

Krokoms kommun (sydsamiska: Krokomen tjïelte) är en kommun i Jämtlands län i landskapet Jämtland i Sverige . Centralort är Krokom .

Krokom/Dvärsätts IF

Krokom/Dvärsätts IF grundades 1955 genom en sammanslagning av Krokoms SK och Dvärsätts AIS. Klubben har alltid haft en stark förankring i
 Ännu mer fakta om Krokom klicka HÄR

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

6 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Krokoms kommun”

  1. Jag är en kvinna på 47år, som söker boende omedelbart eftersom jag nyss brutit med min sambo och har hamnat i ett akut läge. Jag vill helst bo i Krokom då min vuxna son bor i Dvärsätt. Jag letar även i Åre kommun och Östersunds kommun. Inga speciella önskemål, allt av intresse. Är rök o djurfri, skötsam och trevlig.

  2. Vi är ett par som är i 67års åldern som är intresserade av en 3 rumslägenhet i krokom eller ås med omnejd. Vi äger en jordbruksfastighet på Övre önet i Kaxås som vi tänkte sälja och flytta på oss vi är frisk och pigg jag Bosse är en arbetsvillig man som gärna kanna hjälpa till med vaktmästarjobb snöröjning gräsklippning mm.

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.