Lediga lägenheter i Krokoms kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du efter en ledig lägenhet i Krokom? Här kan du hitta alla de privata hyresvärdarna som erbjuder hyreslägenheter. Vi vill göra det enkelt att hitta ett framtida boende i Krokoms kommun.

Här finns livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare.

Krokom är en jakt- och fiskekommun som är attraktiv både för sommar- och vinterturism. Här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.

Privata hyresvärdar i Krokom

Här i listan nedanför kan du hitta alla kommunala och privata hyresvärdar som kan erbjuda hyresbostäder i Krokoms kommun.

  • Crenada Bostäder AB, 0640-62090
  • Krokomsbostäder Aktiebolag, 0640-16460
  • Norell Wolvén, 063-30570
  • Torén, 063-152450
  • Trångsviksbolaget Aktiebolag, 0640-26030

Annonsera helt gratis som privat hyresvärd ?

Maila: [email protected]

krokom

Vi har ett gynnsamt läge

Den fortsatta utbyggnaden av bostäder vid Sånghusvallen i Ås och Sandnäsets sjöstad i Dvärsätt, liksom företagens vilja att satsa vid Åsbackens industri- och handelsområde, visar att Krokoms kommun har ett gynnsamt läge inför kommande år.

Krokoms kommunen växer!

I vår kommun finns idag 14 463 människor som bor och verkar. Kommunen växer befolkningsmässigt och har ett attraktivt läge för bostadsbyggande. Utvecklingen i Ås och Dvärsätt fortsätter med både kommunal och privata medel. Möjligheterna till kvalité i boende, företagsamhet, utbildning, vård, omsorg arbete och fritid är mycket goda i vår kommun.

Många projekt pågår

Under året har ett intensivt arbete genomförts för att få ett enklare gränssamarbete i Hotagenområdet med kommunerna Lierne, Röjrvik i Norge samt Frostviken i Strömsunds kommun. Ett Interregprojekt, Mitt Skandinaviskt Regionprojekt är beviljat för tre år framåt.

Föllinge med omnejd kan se att allaktivitetshallen byggs upp mitt i samhället och hallen invigs på Nationaldagen den 6 juni. EU-projektmedel till ett projekt Stärkt attraktionskraft i Föllinge kallat ”Fria Föllinge” ska ge ytterligare möjligheter till utveckling i hallen och bygden.

Arbetsmarknadsprojektet Navigator, främst för ungdomar, invandrare och personer som står långt från arbetsmarknaden har också beviljats EU-medel.

Näringslivsinsatser i forskning och utveckling i företagsinnovationer, Peak Innovation, i samverkan med Mittuniversitetet, Östersunds och Åre kommuner, har också beviljats Vinnova-medel.

krokom

Nyheter

Krokoms kommun

Krokoms kommun (sydsamiska: Krokomen tjïelte) är en kommun i Jämtlands län i landskapet Jämtland i Sverige . Centralort är Krokom .

Krokom/Dvärsätts IF

Krokom/Dvärsätts IF grundades 1955 genom en sammanslagning av Krokoms SK och Dvärsätts AIS. Klubben har alltid haft en stark förankring i
 Ännu mer fakta om Krokom klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.