Lediga lägenheter i Bräcke kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Söker du lägenhet i Bräcke kommun? Här hittar du kommunala och privata hyresvärdar med hyresrätter.

Med våra sjuhundra sjöar, sexhundra företag och rika upplevelseutbud så blir det sällan tråkigt för den aktiva. Vill du ha en stillsam tillvaro så kan du enkelt hitta undanskymda platser med utrymme för lugn och ro.

Privata hyresvärdar i Bräcke

 • Hyresbostad GYSF AB, 0766 41 90 81
 • Brink, 070-2792558
 • Bräcke Teknik Aktiebolag (Btab), 0693-16910
 • Håsjö Fastighetsservice Handelsbolag, 0696-40176
 • Johansson, 0693-15025
 • Karlsson, 0693-51040

Vill ni också synas här ?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

bräcke

Kommun ligger i östra Jämtland och har ca 7 000 invånare. Vi bor i huvudsak i våra fyra samhällen Bräcke, Gällö, Pilgrimstad och Kälarne. Vi ligger strategiskt beläget efter järnvägen och europavägen, vilket gör att vi har nära till både Östersund, Sundsvall och världen.

Välkommen till oss!

Ta dig hit

Vi har två flygplatser, Åre Östersund Airport och Midlanda i Sundsvall. Med nära tågförbindelser så blir också flygplatsen i Tröndelag, Vaernes, en knutpunkt ut i världen.

Både riks- och regionaltåg samt bussar trafikerar flitigt vår kommun från olika delar i regionen. Vi har med andra ord goda pendlingsmöjligheter till och från Östersund och Sundsvall vilket gör att du kan bo naturnära och billigt i kommunen även om du arbetar på annan ort.

Restid till/från

Åre Östersund Airport ca 1 timme med bil

Midlanda, Sundsvall ca 1 1/2 timme med bil

Restider till Bräcke tätort

Bil Östersund 45 min, Stockholm 5 tim, Göteborg 8 tim, Malmö 11 tim

Tåg Östersund 45 min, Stockholm 4 tim, Göteborg 9 tim, Malmö 14 tim

Flyg Stockholm 1 tim, Göteborg 3,5 tim, Malmö 3,5 tim

Buss Östersund 70 min

Nyheter

Bräcke kommun

Bräcke kommun är en kommun i Jämtlands län i landskapet Jämtland i Sverige . Centralort är Bräcke vilket gör kommunen till en av de

Bräcke kyrka

Bräcke kyrka är en kyrkobyggnad belägen på en höjd strax sydöst om Bräcke i Jämtland . Den är församlingskyrka i Bräcke-Nyhems församling

Bräcke kommunvapen

Bräcke kommunvapen bygger på ett gammalt sigill som troligen är från tiden kring 1800. Sigillet finns hos pastorsämbetet och föreställer

Ännu mer fakta om Bräcke klicka HÄR

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

4 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Bräcke kommun”

 1. Hei,jag är en 57-årig sjukpensionär som bor i Västerhaninge söder om Stockholm. jag är från början från Dorotea men längtar till baka upp till norrland igen. Jag har varit och fiskat runt Gimån och Bräcke,och jag måsste säga att jag älskar Jämtland med Bräcke, Jag söker en 2:a eller en stor 1:a maxhyran är 6500kr/mån helst med bakong men inget krav.
  Jag skulle vara glad och tacksam om jag flytta in 1/6-19.
  MVH Leif Almgren Ringvägen 4D 13734 Västerhaninge. tel.0735922880

 2. Hej.Jag är en 57-årig man med sjukpension. jag bor förnärvarande i Västerhaninge söder om Stockholm,men är uppvuxen i Dorotea och längtar tillbaka upp till Norrland igen.och jag har varit och fiskat några gånger kring Bräcke och Gimån,och jag måste säga att jag verkligen trivs i Bräcke. Jag söker en lägenhet en 2:a helst med balkong men inget krav.Hyran ska helst inte överskrida 6500kr/mån.och jag skulle vilja flytta in 1/6-19.MVH Leif Almgren Ringvägen 4D 13734 Västerhaninge. 073/5922880

 3. Jag önskar omgående flytta till Bräcke från Uppsala och letar Tvåa, Trea eller annat likvärdigt boende (ex. vis. liten stuga) i Bräcke eller i närmare anslutning till Bräcke. Ev. byte kan vara aktuellt (om det går via denna hemsida). Jag har en relativt nyrenoverad tvåa i Sala Backe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.