Lediga lägenheter i Ockelbo kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du efter en ledig lägenhet i Ockelbo? Här kommer några av alla privata hyresvärdar som erbjuder hyreslägenheter i kommunen.

Ockelbo är en tätort i Gästrikland samt centralort i Ockelbo kommun, Gävleborgs län. Ockelbo är också en församling i Uppsala stift. Ockelbo ligger utmed väg 272, ca 3 mil norr om Sandviken och 6 mil söder om Bollnäs.

Hyresvärdar i Ockelbo

  • Bo fastigheter i Ockelbo: 0707-754 000
  • Ockelbogårdar AB: 0297-553 00
  • C J Bygg AB: 070 – 695 69 75
  • Bo Heimer Fastighetskonsult HB: 0297-400 00
  • Jägarbacken: 0297-600 11

Vill ni också synas här gratis som en hyresvärd i Ockelbo kommun ?

Maila: [email protected]

Information om Ockelbo

I namnet, 1314 De oklabo, ingår ett gammalt sjönamn *Ukle avseende nuvarande Bysjön. Sjönamnet är bildat till *ukla -svälla, öka, med vilket snabba växlingar i vattenståndet kan ha åsyftats. Efterleden bo har betydelsen bygd, trakt.

Kommunen består av ett flertal byar runt centralorten. I byarna bor ungefär hälften av Ockelboborna. De tre största byarna, Lingbo, Åmot och Jädraås ligger alla två mil från centralorten.

Prins DanielOckelbo är en av landets minsta kommuner. En offensiv landsbygdskommun där du erbjuds service och utbud som i den stora kommunen, mycket tack vare närhet och goda kommunikationer.
Unna dig lyxen att bo på landet!

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.

Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Ännu mer fakta om Ockelbo klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.