Lediga lägenheter i Nordanstigs kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du efter en ledig lägenhet i Nordanstig? Här kan du hitta några privata hyresvärdar att söka lägenhet hos.

Nordanstigs kommun är en kommun i nordöstra Gävleborgs län i Hälsingland och gränsar i norr till Sundsvalls kommun och i söder till Hudiksvalls kommun. Centralort är Bergsjö.

Privata hyresvärdar i Nordanstig

  • Gnarp Fastighets AB www.gnarpfastigheter.se
  • Fagerhov Fastigheter AB, 0652-13044
  • Jansson, 0650-740482
  • Nordanstigs Bostäder Aktiebolag, 0652-36320
  • Skogsbacken Fastighets Handelsbolag, 070-5240810

Helt kostnadsfritt som hyresvärd kan du stå med här?

Maila: [email protected]

Mer fakta om kommunen

Vid kommunreformen 1952 lades kommunerna Harmånger, Ilsbo och Jättendal samman till storkommunen Harmånger, medan Bergsjö, Gnarp och Hassela förblev oförändrade. 1974 lades dessa samman till en ny kommun, med tätorten Bergsjö som centralort. Den nya kommunen fick namnet Nordanstigs kommun, ett ortnamn som ärkebiskopen Nathan Söderblom skapade när han 1916 döpte om Hälsinglands norra övre kontrakt till Nordanstigs kontrakt.

Strömsbruk ligger vid Bottenhavskusten strax norr om Hudiksvall i nordöstra delen av Hälsingland i Gävleborgs län. Här ligger Harmångersåns södra mynning.

Lediga lägenheter i Nordanstig

Stocka är en tätort i Harmångers socken, Nordanstigs kommun, Gävleborgs län.
Stocka ligger 26 kilometer norr om Hudiksvall, alldeles vid Bottenhavet. Här finns en gästhamn med fyra meters djup. I anslutning till hamnen ligger anrika restaurangen Måsen. Orten har växt upp kring Stocka sågverk som grundades 1856 och ingick i Ströms Bruks AB. Sågverket lades ned 1995 av den dåvarande ägaren MoDo.

Ön Rönnskär förbinds med en bro till Stocka tätort och är ett gammalt men ännu levande fiskeläge med tät bebyggelse. En enkelriktad väg, 700 meter lång, löper runt den kuperade ön.

Gnarp är en mindre tätort i Gnarps socken i Nordanstigs kommun, Hälsingland. Den ligger vid E4 mellan Sundsvall och Hudiksvall.

I det lokala näringslivet finns företag som Gränsfors Bruks yxfabrik, Hälsingesylt, Tjärnviks trä (numer Gällö) och även Wahlmans textil.

Metal/punkbandet The Kristet Utseende kommer från Gnarp.

I Gnarp finns Sveriges största tågkurva, två bensinmackar, en bankomat, Ica-Stjärnan samt många småföretag. Där finns även en fullstor sporthall – Gnarpsviljan, en konstfrusen ishall i Gällsta, och ett ridhus.

Harmånger är beläget vid E4 mitt emellan Sundsvall och Hudiksvall. Norr om samhället flyter Harmångersån. Harmånger är en jordbruksbygd med stora jordbruk. Här finns matvaruaffär, blomsterhandel, pizzeria, restauranger, outletbutik, tradarfik, bysåg med mera.

I Harmånger har det tidigare funnits en bemannad bensinstation, men den blev obemannad 2007. Pumparna finns kvar så det går att tanka, dock bara med kort. Det har även funnits en bank i Harmånger, men den stängde i slutet av 2010, nu finns det inte ens en bankomat.

Ilsbo, är en tätort i Ilsbo socken i Nordanstigs kommun, Hälsingland, mellan Bergsjö och Hudiksvall.

Ilsbo har en bra och stabil entreprenörsanda med många små och större företag.

I Ilsbo finns ett gediget motorintresse med framgångar i Rally-SM samt Back-SM. Kusinerna Flodin, och Henrik, tog år 2006 SM-guld i varsin disciplin. Patrik Flodin i Rally Gr N och Henrik i Backe. Ilsbo Motorklubb är ”bygdens förening” men några Ilsbobor tävlar ändå för SMK Hälsinge som har sin bas i Hudiksvall.

Vidare finns en driven sportklubb som bedriver verksamhet med A-lag i div IV Hälsingland och B-lag i div VI norra Hälsingland. Även ett P-13 lag finns i verksamheten.

Hassela socken ligger i norra Hälsingland, och gränsar i norr mot Medelpad, i väster med Ramsjö socken, i söder med Bjuråker socken och i öster med Bergsjö socken. Dialekten som talas här kallas för Hasselamål.

Jättendal delas av E4:an som löper genom socknen. Närmaste städer är Hudiksvall cirka 31 kilometer söder om centrala Jättendal och Sundsvall cirka 54 kilometer norr om Jättendal. Pendling sker till Sundsvall och Hudiksvall.

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.

Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Ännu mer fakta om Nordanstig klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.