Lediga lägenheter i Hofors kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Centrala Hofors har mycket att erbjuda våra kommuninvånare och besökare. Här kan ni hitta affärer, banker, post, systembolag, arbetsförmedling, försäkringskassa, apotek, hälsocentral, biograf, bibliotek och mycket annat inom ett litet område.  I kommunen, 15 km söder om Hofors, finns Torsåker. Torsåkers centrum har affärer, banker, post, skola, bibliotek m m. Här är det alltså nära till det mesta. Detta är vad vi kan erbjuda dig och din familj.

Hyresvärdar i Hofors

 • Andersson, 0290-44054
 • Hanssons Fastigheter i Gästrikland AB, 070-3152415
 • Hoforshus Aktiebolag, 0290-29200
 • Sandin, 070-8250943
 • Ta Management AB, 0708-265157
 • Wallgren, 0290-20135

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Hofors och fritid

 • Njuta av eller delta i kulturföreningarnas arrangemang inom musik, teater, folklustspel, revyer, konst och konsthantverk.
 • Aktivera sig i idrottsföreningarnas olika grenar så som fotboll, ishockey, innebandy, vattenskidor, simning, kanot och skidor.
 • Ströva eller motionera i omgivande natur.
 • Nyttja ishall, simhall, slalombacke, motorbana, ridhus, motocrossbana, golfbana, bowlinghall, BMX- skatehall och skyttebana.

Kommunikationer

 • Nöjen i Stockholm
 • Arbeten i Sandviken, Gävle, Falun och Borlänge
 • Studier på Högskolan i Gävle och Högskolan Dalarna
 • Flyget på Arlanda

På Folkets hus mitt i centrum finns foCus – informationscentrum och turistbyrå. Här kan du få information om det mesta som kommunen har att erbjuda. Folkets hus arrangerar konferenser, utställningar, mässor, teater, evenemang mm. Folkparken som har överlevt många tidsepoker har bjudit på många trevliga stunder och kommer så att göra även i fortsättningen.

Hofors en kommun med bra näringslivsklimat, läs mer här.

Länkar
Bostäder

Hofors är uppbyggt kring stålindustrin med anor i ett gammalt järnbruk från 1600-talet.

Orten var dock sedan vikingatiden vallområde för bönderna i Torsåker, som på somrarna tog dit sina djur och hade dem på sommarbete. Bruket utvecklades sedermera till en modern industriort med ett stålverk inom Ovako-koncernen, Hofors största arbetsgivare. Näst största arbetsgivaren är Hofors kommun.

Ägare till Hofors bruk var under 1600-1800-talet släkten Petre. Den kanske mest kände i släkten Petre var Thore Petre, brukspatron och riksdagsman, som arbetade mycket för att barnen skulle få gå i skolan, något som inte alls var självklart på 1800-talet.

Släkten Petre gav namn åt Torsåkers första skola på 1700-talet (nerlagd), ”Petreskolan i Prästhyttan”, och Thore Petre själv har gett namn åt en av Hofors nuvarande skolor, Petreskolan utöver det finns Värnaskolan, Hagaskolan och Lillåskolan. För de mindre barnen finns det förskolor både i Robertsholm, Born, Lillån, på Västerhöjden och i centrum. Gymnasieskolan och komvux Björkhagsskolan ligger också i närheten av centrum.

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.

Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

 Ännu mer fakta om Hofors klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.