Fastor

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Fastor är ett samlingsnamn för flera bolag som ingår i en bolagsgrupp som förvaltar fastigheter i Sandviken och Gävle. Fastighetsbolaget hyr ut bostäder, kontor, butikslokaler, industrilokaler och lagerlokaler. Fastors erfarenhet sträcker sig flera decennier tillbaka och de är kända för att erbjuda stabilitet, trygghet såväl som sakkunskap.
I en stor undersökning bland 15 000 hyresgäster i Gävle fick Fastor-bolaget Traditium AB högsta betyg.

Var finns Fastors bostäder?

Fastigheterna som Fastor förvaltar ligger centralt i Gävle och Sandviken. Några av fastigheterna tillhör de allra vackraste med unik arkitektur. De här byggnaderna ligger även på platser med fina omgivningar nära till aktiviteter och nöjen. Fastor förvaltar fastigheter med flera hundra år på nacken med intressant historisk arkitektur.

I Gävle finns fastigheten bland annat på följande gator:

⦁ Norra Kansligatan och Nygatan
⦁ Kopparslagsgatan
⦁ Drottningsgatan
⦁ Brunnsgatan
⦁ Tullbomsgatan
⦁ Övre Arbetshusgatan
⦁ Muréngatan
⦁ Fleminggatan
⦁ Kyrkogatan
⦁ Norra Strandgatan
⦁ Valbogatan
⦁ Skomakargatan

I Sandviken har Fastor en fastighet på Hyttgatan i Sandvikens centrum. Den fastigheten har bostäder, butiker såväl som kontor samt två garage.

Ansök om bostad

För att ansöka om en bostad hos Fastor ska du skicka ett email. De jobbar inte med någon bostadskö. När en bostad blir ledig läggs den ut på hemsidan. Du kan då skicka ett intressemejl eller ett brev med vanlig post.
Notera att du inte kan ha några betalningsanmärkningar om du vill hyra bostad från Fastor. Du bör också ha goda referenser och då särskilt från en tidigare hyresvärd. Sen erbjuder dom 3-4 intressenter en visning. Det kan ta några veckor från det att du ansöker om bostad tills att du erbjuds en visning.

Kontakt

Adress – Industrigatan 11 (Fjällbackens Industriområde), 802 83 Gävle, Mariebergsvägen 6, 805 95 Gävle
E-post[email protected]
Telefon – 026-65 47 00
Du finner mer information på Fastors hemsida:

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.