Lediga lägenheter i Dals-Ed kommun

Få vägvisning

  Visa alternativ

Söker du lediga lägenheter i Dals-Ed?

Med oss hittar du hyresvärdar som kan ha lediga lägenheter i Dals-Ed utan att det kostar dig någonting.  Varsågoda här kommer listan med hyresvärdar till dig helt gratis! Ps, tycker du att vi gör ett bra jobb? Gilla oss på Facebook iså fall!  Tack på förhand!Hyresvärdar i Dals-Ed  – Här kan du söka bostad

Edshus AB

Edshus AB är det kommunala bostadsföretaget i Dals-Eds kommun. Vi har ca 500 lägenheter i varierande storlek. Vi har också lokaler för affärs- och kontorsverksamhet.

Till Edshus webbplats

Pineskär Fastighets AB

har hyreslägenheter i storlek 1-4 RoK i centrala Ed.

För mer information, besök vårt kontor på Sågverkarevägen 1 B i Ed eller ring 0534-12640.

Utanför kontorstid når du oss på jourtelefon 070-3212690.

Till Pineskärs webbplats

Vill ni som hyresvärd också synas här ?

Kontakta oss genom att maila: info@ledigalagenheter.org

Jobba i Dals-Eds kommun?

Vad finns det för möjlighet att få jobb i kommunen?

Lediga jobb i Dals-Eds kommun i dagsläget

Om Dals-Ed – en pärla bland 400 sjöar!

Dals-Eds kommun är möjligheternas kommun, vildmarkens kommun, näringslivets kommun och framför allt – människornas kommun. Med en yta på 730 km² och en befolkning på 4 818 invånare (080930) har alla gott om plats och det finns rum för fler.

Dals-Ed

Dals-Eds kommun är möjligheternas kommun där vi tar hand om varandra och växer tillsammans. Det finns goda förutsättningar att hitta utbildningar och arbeten inom kommunen eller närområdet. Via pendlingsmöjligheterna tåg eller buss finns såväl Oslo som Uddevalla och Göteborg inom räckhåll.

Inom kommunen finns ett differentierat näringsliv med industrier, tjänsteföretag och handel. Det finns en lång historia i kommunen av företagarvänlig anda och i olika mätningar av företagsklimatet brukar Dals-Ed placera sig högt.

I Dals-Ed slipper du stress och bilköer. Här har vi tid och kraft att bry oss om varandra. Det präglar också vårt näringsliv. Företag, köpmän, kommun och myndigheter samverkar för att hitta så bra lösningar som möjligt.

Dals-Ed är en del av ekolandskapet Dalsland. Vi erbjuder en miljö med ren luft, rent vatten och rena marker. Här finns en magnifik och orörd natur. Dals-Ed kan erbjuda tystnad – en verklig bristvara för många människor. Kommunens ca 400 sjöar kan också inbjuda till fiske, bad, kanoting och båtfärder.

Tätort och kommundelar

I Dals-Eds kommun finns endast en tätort – Ed. Utöver tätorten finns fem kommundelar – Gesäter, Nössemark, Rölanda, Håbol och Töftedal – som tidigare var egna kommuner men som 1952 ingick i det som idag är Dals-Eds kommun.

4 reaktion på “Lediga lägenheter i Dals-Ed kommun”

 1. Jag är en förtidspensionerad kvinna, 60 år, som söker hyresbostad i Dals Ed.
  Söker lägenhet/hus för permanentboende.
  Är rökfri, husdjur finns, inga betalningsanmärkningar.
  /Johanna

 2. Hej!
  Vi jag och min man bor i Eskilstuna och vi vilja flytta till Dals Ed.
  Jag hag kontakt med Dals Ed kommun men väntar för svar.
  Vi vilja inte köpa bostad .
  Vi vilja ha kommun lägenhet vanliga.

  Tack
  Med vänlig hälsning Jamila Nuri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *